Neste kamp
Kongsvinger - Åsane
31.05.2020, 18:00
Forrige kamp
KFUM Oslo - Kongsvinger n - n
24.05.2020, 18:00
Glasskula: Strømmen - Kongsvinger
Strømmen er drømmen.. vi får tro det, og håpe det endelig snur på søndag!


Etter det som må være en av tidenes svakeste sesongåpning for KIL er det tung å pusse kula. Gutta virker å være blottet for den selvtillit og kreativitet som blomstret i fjor. KIL scorer mål og glimter til med bra spill innimellom. Likevel er det noe planløst over det hele. Savner løp på kantene og gjennombruddshissighet. Det har blitt etterlyst ledere, både på og utenfor banen. Det er tydelig at klubben håper det vil snu av seg selv, med hjelp av tålmodighet. Hvordan situasjonen hadde vært med Pimenta blir bare spekulasjoner, og det hadde neppe blitt den samme jubelsesongen som i fjor åkke som. Men hvor lenge kan man sitte og se på at baklengsmålene renner inn, og at poengene uteblir? Eriksen må snart bevise at han kan snu dette. Hans historie i samme situasjon er ikke lovende. KIL spillerne bør kanskje også gå litt i seg selv, for alle vet jo at de kan så mye bedre. Det sniker seg inn en usikkerhet som gjør alle litt redde. Det merkelige i en slik situasjon som klubben er oppe i nå er at alt som kan gå galt gjør det.

Helgas kamp mot Strømmen blir nok en krig. Strømmen borte er en motstander vi ofte sliter mot. Dagens kulepusser kan ikke huske siste vi dro fra Strømmen Stadion med 3 poeng. Strømmen IF startet sesongen dårlig, men vant tre kamper på rad etter det og ligger med det langt over KIL på tabellen. 16. mai så tapte Strømmen 2-1 borte mot Elverum, mens KIL jo gikk helt opp i liminga i 2. omgang mot Arendal. Strømmen er sterke hjemme så det ser ikke lovende ut. Tidligere KIL profil Magnus Solum har i år ikledd seg den grå og røde Strømmendrakta, og han scoret et spektakulert mål mot Elverum sist. Vi husker alle Solum som en giftig spiss i yngre år. Forhåpentligvis er han ikke like farlig på søndag. Strømmen har ellers hatt en del tidligere KIL spillere i stallen. Foruten nevnte Solum, spiller Kristian Jahr og Steinar Strømnes på laget. Strømnes måtte for øvrig ut med skade sist. Heldigvis slipper vi å møte Aleksander Melgalvis som jo befinner seg i Lillestøm for tiden.

Strømmen skal på papiret være et lag KIL skal slå både borte og hjemme. Nå er jo nesten ingenting som normalt for tiden, så hvem vet; KIL kan plutselig overraske og dra hjem med alle poengene her. Men, og det er et stort men.

Vi vinner ikke uten å vinne alle duellene, jobbe og krige, ta løp på kantene, legge inn, skyte når det er mulig og mure igjen bak. En og annen personlig feil vil dukke opp, men hvis gutta hjelper hverandre så går det som regel bra. Glasskula vil se full innsats fra alle mann, større engasjement fra benken. Vis entusiasme!

Dessverre tror ikke kula at det blir store endringer i nevnte ting og KIL taper 2-1. Adem scorer for oss, men Solum putter to for Greyhounds.
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud