Neste kamp
Kongsvinger - Åsane
31.05.2020, 18:00
Forrige kamp
KFUM Oslo - Kongsvinger n - n
24.05.2020, 18:00
Året rundt med KIL-SK
...til og med opp mot jul skjer det ting:


OK, gutta på laget kan ganske snart ta seg en velfortjent ferie etter en strålende sesong, torsdag har de siste trening.

KIL-Supporterklubb har derimot ingen planer om å legge seg på latsiden for å vente på nissen. Vi har derimot tenkt å utnytte oss av kjøpegalskapen som nå er i ferd med å velte over oss.

Det har lenge stått Snart oppe! a under det som skal være linken til Supportershoppen på nettsida. Denne SKAL vi nå for pokker se etter og få orden på....ganske raskt!

I tillegg har vi planer om å dra i gang en liten trøye-auksjon fremover mot jul. Vi snakker da altså om spillertrøyene som gutta har brukt i årets sesong, og de enkelte trøyene vil være signert av sin egen "eier". Dette håper vi vil føre til noen ville budrunder hvor 1000-lappene sitter løst. Hva gjør seg bedre under juletreet enn trøya til Pelu og toppscorer Samuelsson? Auksjonen vil foregå her inne på sida, så det vil til enhver tid være mulig å se hvor høye bud som leder på trøya til de enkelte spilleren....skal se det går prestisje i auksjonen så gutta selv blir sittende å legge inn bud på sine egne trøyer ;-) Vi setter så en egnet dato før jul som deadline for budrunden, høyeste bud er vinner og får en fin trøye i hus til jul.

Til slutt ønsker vi også å komme i gang med salget av sesongkort for 2008 allerede nå før jul. I første omgang tar vi bare for oss våre egne sesongkort for medlemmer av supporterklubben. Altså med tilgang til hele ståtribunen samt feltet vårt på sittetribunen. Regner med at vi kjører videre på sittan også neste år? Dette fordrer da også at folk må melde seg inn i supporterklubben for neste år allerede nå før jul, for å få rabatten på sesongkortet allerede nå, men dette er det vel bare en smal sak å få råd til i disse tider? Bare å kjøpe litt rimeligere julegaver til slekt og venner, så skulle det meste være i boks :-)

Som dere forstår, denne siden blir stedet å være fremover mot nissetiden!

Hva hadde vel vært bedre enn å få fiksa seg et sesongkort for 2008, spillertrøya til Fremming, og kanskje en KIL-SK baby-body i supportershoppen til jul?

FØLG MED PÅ WWW.KILSK.COM DE NESTE UKENE!!!
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud