Neste kamp
HamKam - Kongsvinger
03.07.2020, 20:30
Forrige kamp
HamKam - Kongsvinger n - n
03.07.2020, 20:30
Glasskula: Kongsvinger - Arendal
Den kjente fotballstorheten Arendal gjester dagen før dagen Gjemselund for å møte bunnlaget i OBOS-ligaen, Kongsvinger.


For det er nettopp det KIL er pr i dag. Et bunnlag. Og nå må spillere, trenere og ledere innse at tabellen ikke lyver. I fotball handler det om å score flere mål enn motstanderen. Det deles ikke ut stilpoeng.

Kampen mot Jerv sist lørdag viste at noen har innsett at man lå på bunnen av tabellen, og at man måtte jobbe og krige sammen for å få med seg poeng. Kampen endte 2-2 etter at KIL hadde ligget under to ganger. Å kjempe seg tilbake viser styrke, selv om vi fortsatt ser svakhetstegn defensivt.

16. mai kommer Jervs nabolag, Arendal på besøk. Laget som rykket opp etter fjorårets sesong, var av de fleste tippet som dumpekandidat i årets utgave av OBOS. Så langt ligger laget et par plasser foran KIL med 4 poeng.

Mange forventer at KILs første seier kommer 16. mai. Hjemme skal KIL pr papiret, unnskyld språket pisse på Arendal. Spesielt dersom Güven og Castro er klare for kamp. KIL melder på sine hjemmesider at førstnevnte er klar til dyst. Castro derimot er det usikkerheter rundt.

Vi gleder oss også over at Nieves er på vei mot god gammel form, og at Moldskred igjen har åpnet målkontoen. På den andre siden melder KIL at Pålerud mest sannsynlig starter på benken i tirsdagens kamp.

Vi nevner også at Holter er tilbake etter karantene. Vi tror han overtar plassen til Sjølstad som var svak mot Jerv med litt for mange feilpasninger. Men vi er sikre på at mannen fra flatbygda vi ikke gidder å nevne navnet på kommer sterkere tilbake senere.

Arendal har som KIL slitt med skader i år, men flere skal være på vei tilbake. Steinar Berås, Rasmus Lynge Christensen og Aleksandar Corovic er fortsatt ute med skader. I helgens hjemmetap mot Levanger var Viktor Lövgren, Marius Andersen og Fabian tilbake på benken etter å ha vært satt ut av spill.

Danske Sune Kiilerich pådro seg sitt tredje gule sist kamp og er dermed uaktuell mot KIL.

Tirsdagens kamp blir også et gjensyn med Tobias Henanger som for få år siden spilte for KIL.

Glasskula tror KIL-gutta står opp for hverandre og viser hva som bor i laget; gir oss et skikkelig 17.mai vorspiel, årets første seier i serien og årets første haraball. 5-0 til Vinger.

Målscorere: hipp hipp for Güven, hipp for Ellingsen, hipp for Nieves og hurra for Moldskred.
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud