Neste kamp
Kongsvinger - HamKam
25.09.2020, 20:30
Forrige kamp
Lillestrøm - Kongsvinger 2-0
21.09.2020, 18:00
Glasskula: Jerv - Kongsvinger
Lørdagskamp i Grimstad, og to lag som jakter sin første seier for året


Tabellen er ikke noe lystig syn for oss grævlinger, man vil heller kikke på no anna og tenke tilbake på fjoråret da alt gikk så mye bedre.

Det samma er det sikkert mange som tenker på sørlandet også. I likhet med oss så hadde våre overmenn i kvaliken en strålende 2016 sesong. Det har gått litt treigere med Grimstadlaget i år, med tre uavgjort og tre tap så langt så er det ikke mye som minner om fjoråret.
Hva har skjedd? Tonny Brochmann til Stabæk stort tap? Har Arne Sandstø mistet grepet? Ikke godt å si, men Svaberget er sikkert like skuffa over sesongstarten som vi er.

Det var nok mange som jubla/pusta letta ut da Harald Holter stanga inn 2-2 mot Sandnes-Ulf på tirsdag. Ett poeng skulle da få bli igjen på Gjemselund, det hadde vi fortjent. Mads Nielsen var uenig i det. Det ville seg ikke denne gangen heller, litt typisk for et lag i motgang. Vi har til nå vært for slurvete i forsvaret og gitt bort for mange mål, det blir det lite poeng av. Vi har Suslov ute med skade men det spørs om vi ikke burde ha forsterka forsvaret med en spiller eller to før vinduet stengte.

For å ta noe positivt så er det godt at Güven og Pålerud er tilbake fra skade, og jaggu har ikke Pärlan fått debuten sin også. Er det nok til at det endelig snur? Vil vi revansjere fjorårets kvaliktap?

Kula tror laget blir det samme som mot Sandnes Ulf og at både Jerv og KIL må vente litt til på sin første trepoenger.

Det ender 1-1 på Levermyr. Castro scorer KIL’s mål.Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud