Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
07.06.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Åsane n - n
31.05.2020, 18:00
Glasskula: Kongsvinger - Ranheim
Ra Ra Ra Ra Ra Ra Ra Ra Ranheim...


Om det hadde vært kamp om beste supportersang nå til helga så hadde KIL garantert tatt med seg full pott fra den kampen. Terje Walther har skrevet låta som er nevnt som norges dårligste supporterlåt, klipp ut og lim inn følgende i nettleseren din, så er det bare å nyte:

https://www.youtube.com/watch?v=4XZA54Y1Ba0

KIL derimot har tradisjoner for å trøkke til med mye bra musikk rundt laget vårt. Når Blodtrødt hadde livefremføring av Forza Vinger på Parkteateret Fredagen før cupfinalen i fjor er det blant de største konsertopplevelsene jeg har hatt.

Men dessverre er det ikke musikk vi skal kjempe om på Lørdag. Ett KIL med fattige 1 poeng etter tre kamper som skal møte Ranheim som overraskende leder serien med full pott.

I fjor havnet trønderne på en skuffende 9 plass, 20 poeng bak KIL. Ranheim er ett lag vi har blitt godt kjent med de siste årene, vi har møtt dem i OBOS oppgjør 8 ganger etter 2010 og har 2 seiere, 2 uavgjort og 4 tap. Mange husker sikkert at vi raknet fullstendig i 2012 og tapte hele 7-0, året etter gikk det ikke så mye bedre. Da ble det tap 5-1. Men hjemme har vi kun bokført ett tap mot dem.

Årets serie har så vidt kommet i gang, så vi lar statistikk være statistikk og ser heller litt bak resultatene så langt i år. KIL har spilt godt i store deler av sine kamper, men så langt vært uheldig med poengfangsten. En del defensivt trøbbel forklarer litt av dette, men vi kan også skylde på god gammel uflaks. Både Start og Bodø Glimt fikk se KIL på sitt beste i store deler av kampen, borte mot ett aggressivt TUIL var det litt mer rufsete, men der kom i hvert fall årets første poeng. Ranheim har også hatt jevne kamper, de har så langt møtt Strømmen, Jerv og Arendal og alle kampene er vunnet med ett mål mer enn motstanderen. Så mye tyder på at vi kan få en jevn batalje på lørdag.

Glasskula tør ikke å spå lagoppstillingen med alle skader som KIL har hatt i serieåpningen, men vi håper de som får starte trøkker til og viser oss at KIL også i år er ett lag å regne med i OBOS ligaen.

Vi spår en jevn kamp, men KIL vinner 2-1 og Ellingsen og Castro scorer for KIL.Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud