Neste kamp
Kongsvinger - HamKam
25.09.2020, 20:30
Forrige kamp
Lillestrøm - Kongsvinger 2-0
21.09.2020, 18:00
Draktauksjonen 2016 - Betalingsinformasjon!
Stakk du av med en eller flere av draktene? Klikk det inn her for å se hvordan du skal betale for drakten(e).

Informasjon til dere som stakk av med en eller flere drakter i årets auksjon:

Årets auksjon dro inn 37.400 kr til KIL, rett over 10.000 kr mer enn i fjor :-) vi takker alle som har deltatt for årets bidrag!

Endelig resultat kan du lese ved å lime inn følgene link i din nettleser:

http://kilsk.com/Hjem.php?nyhetsID=855

Er du en av de heldige som dro avgårde med en eller flere av årets drakter, her følger oppskriften på hvordan du skal betale drakten slik at du får den utlevert/sendt i posten:

1 - Drakten hentes og betales ved oppmøte på Gjemselund, fortrinnsvis mellom kl. 09.00 – 15.00 på hverdager. Det er nok ikke alltid gutta er tilstede nede på Gjemselund nå før jul, så før overlevering er det fint om dere tar en telefon til Rune Lundgren så dere er sikker på at noen er på plass. Mobnr til Rune er 406 01 767

Vi håper flest mulig av dere, i hvert fall de som bor her i distriktet, benytter dere av dette alternativet da det sparer oss for en god del administrasjon, samt utgifter i forhold til porto :-)

2 - Den andre muligheten er å sette inn penger for drakten(e) du har vunnet til supporterklubbens konto. Hvis en annen person overfører pengene, enn den som har lagt inn bud, sørg for at innbetalingen blir merket med hvilke(n) drakt(er) det blir betalt for så vi vet hva beløpet gjelder. Ønsker dere å få drakten tilsendt før jul så MÅ betalingen skje i løpet av de neste dagene! Vi sender ut draktene så raskt vi har mottatt penger på konto. Og, da må dere gjerne også legge med en 50-lapp ekstra til porto for utsendingen ;-)

Overfør penger for din(e) drakt(er) til:

Kongsvinger Supporterklubb
PB 125
2201 Kongsvinger

Kontonr: 1840.09.06722

Da takker vi igjen for bidraget, og håper alle draktene blir hentet/tilsendt i god tid før jul :-)

Mvh

KIL SupporterklubbDel på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud