Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
07.06.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Åsane n - n
31.05.2020, 18:00
Cupfinale-vorspiel!
Kongsvinger Supporterklubb tjuvstarter cupfinalehelgen med en heidundrendes fest på Parkteatret i Oslo fredag 18.november. Aleksander Schou OG Arne Scheie.... KOMMER!!!

I anledning den allerede legendariske cupfinaleplassen skal det feires både en og to ganger denne helgen, og her er det bare å bli med å skape en fantastisk ramme fra tidlig fredag ettermiddag.

Det blir artister, DJs og annet snacks på scenen og allerede nå kan vi røpe at Blodrødt spiller sin eneste konsert noen sinne denne kvelden.

Ingen ringere enn alle fotballelskeres Aleksander Schau, kjent fra FK Fotball, TV2, Fotballklubben, etc kommer innom for å bidra til en herlig festaften!

Arne Scheie er også klar, og Programmet til KIL Supportklubbs cupfinalevorspiel fylles opp av kjente og kjære profiler :-)

Arne Scheie kan anses å være en av landets fremste fotballhistorikere og kjennes for sin, nær sagt, fotografiske hukommelse i slike spørsmål.
Han var sportskommentator i NRK fra 1972 og helt frem til 2013, og har fotball og skihopping som spesialfelt. Scheie har blant annet kommentert et hav av norske cupfinaler gjennom tidene, og det skal bli spennende å høre hans tanker om årets cupfinale og Kongsvinger.

Arne Scheie er blitt en del av idrettsøyeblikk som for nordmenn har vært minneverdige. Blant annet husker mange hans spontane utbrudd til kollega Jon Herwig Carlsen da det var klart at Tommy Ingebrigtsen hadde tatt VM-gull i hoppbakken i Thunder Bay i 1995: «Får jeg kysse deg, Jon?» Og Carlsen svarte like spontant: «Ja! Kom igjen!» og kommentaren « Vi har scoret i Marseille» etter Norges 2-1 seier over Brasil i VM i fotball i 1998. Han huskes også for at han pleide å avslutte sine synspunkter og meninger med tilleggskommentaren "...det må det være lov til å si".
Vi ønsker Arne velkommen til Parkteateret 18. november!

Hold deg oppdatert på Facebook for nyheter rundt arrangementet som vil bli annonsert fortløpende. Programmet vil også bli oppdatert her inne, på nettsiden, løpende...

Aldersgrense: 18 år
Kr: 200 + avgift (220 kr)
Billettsalget er åpent og billetter finner du her:
Kjøp billetter her!

Facebook-Arrangement

NB! Alle KIL-supportere er velkommen, ingen krav om medlemskap i supporterklubben.

Forza Vinger!!Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud