Neste kamp
HamKam - Kongsvinger
03.07.2020, 20:30
Forrige kamp
HamKam - Kongsvinger n - n
03.07.2020, 20:30
Bestilling/reservasjon av billetter til Cupfinalen
Da er supporterklubben klare til å ta i mot bestilling av billetter til cupfinalen


FRIST FOR RESERVERING: SØNDAG KL 20.00!!!

Alle medlemmer i supporterklubben kan reservere 2 billetter pr medlem. Dette gjelder alle som var innmeldt før semifinalen i Drammen, og alle som var raske med å melde fra at de skulle meldes inn dagene etter semifinalen.

For reservasjon, send e-post til: supporter@kilsk.com

NB! I e-posten må vi ha med:

Ditt navn:
Antall billetter: (1 eller 2)
Mobilnr:
E-post:
Plassering på tribunen:

Plasseringen du har å velge på er VG Øvre, VG Nedre (mot kantene) eller "Supporterfeltet" Hvor vi prøver å få samlet de som vil være med å bidra til stemningen... Håpet er å få med mange her, så vi laget et JÆVLA trykk på finalen. På dette feltet må du forvente å måtte stå... til tider. Bare så du er klar over hva du går til om du velger å stå på dette feltet.

Pris per billett: 450 kr

Opplegg for utdeling av billettene våre, og betaling, kommer vi tilbake til. Det går litt trill rundt for noen og enhver om dagen. Det eneste vi kan garantere:

RESERVERER DU GJENNOM OSS, SÅ ER DU GARANTERT BILLETT!!! 1 eller 2!!!

Skulle noen trenge flere billetter enn dette så får dere fikse dette gjennom det åpne salget til KIL på mandag.

NB! Har du reservert gjennom oss så er du bundet til å betale de billettene du faktisk har reservert hos oss. Ellers vil supporterklubben måtte dekke opp for eventuelle billetter som senere ikke blir hentet ut og betalt. Så vær helt sikker på at du skal på kampen, og at du kommer til å hente og betale billettene før du reserverer!

Info om hvor vi deler ut billetter, og hvordan de skal betales kommer det som nevnt info om i løpet av de neste dagene. Det er fortsatt 2,5 uke til kampen skal spilles, så dette ordner vi :-)

NB! Fra fredag blir det også mulig å reservere billetter ved å ringe eller sende sms. Men frem til det har vi ikke kapasitet til å ta i mot telefoner, eller besvare sms, så hold dere til e-post frem til fredag.

Og som nevn, ALLE FÅR, 1 eller 2 billetter hver :-)

NB! Er du medlem i KIL SK, og samtidig også har sesongkort, så setter vi stor pris på at du fikser deg billett på salget KIL har fra kl 16 til 18 på fredag, for de med sesongkort. Alt som gir oss litt mindre jobb og administrasjon hjelper på... om dagen :-)

HEIA KIL :-)Del på facebook
Kommentarer


Vi er 4 stk som er flyttet fra Kongsvinger, som har stort ønske om å være med på cupfinalen. Vi kunne derfor ikke møte opp på Gjemselund for kjøp av billetter. Er det en annen måte å få tak i billetter?? På forhånd takk for svar.
Av Tove Skjelhaugen på 13.11.2016 - 15:09:39

cupfinale billetter
Av Terje Arnesen på 01.11.2016 - 23:02:57

Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud