Neste kamp
HamKam - Kongsvinger
03.07.2020, 20:30
Forrige kamp
HamKam - Kongsvinger n - n
03.07.2020, 20:30
Busser til Drammen - Semifinale i NM!
7 busser smekk fulle... vi setter opp flere!


Sponsorer har bidratt til at vi nå har 7 smekk fulle busser som skal til Drammen. 5 fra Kongsvinger og 2 fra Oslo. Fantastisk, rett og slett :-) Men vi gir oss ikke med dette :-)

Det er fortsatt billetter å få tak på, så løp og kjøp:

https://sgnew.www2.dk/quick_order.php?price_id=1&strID=14280&ID=426

Lim inn denne linken, tar deg rett til billettsalget til feltet vårt i Drammen!

Prisene på bussene finner du nedenfor. Vi må dessverre ta betalt for de neste bussene, men vil jobbe for å få inn sponsorer også på disse, men kan altså ikke garantere at det blir gratis. Vi har uansett lagt oss på selvkost, så vi håper mange flere blir med oss på buss :-)

---------------------------------------------------

20 år siden sist, dette er kampen du ikke kan unnvære..
ALLE MANN OG KVINNER TIL DRAMMEN!

Semifinale i cupen, torsdag 27. oktober på Marienlyst stadion i Drammen, motstander er Strømsgodset! Dette bør du få med deg :-)

Gjør det så enkelt som mulig, bli med til Drammen via en av våre busser. Vi setter opp det som må til av busser for å få med flest mulig på dette oppgjøret... sleng deg med og hjelp oss med å lage folkefest på Marienlyst stadion. Gutta våre trenger alle den støtten de kan få... Nå er det fanken meg vår tur til å nå finalen :-)

Som nevnt setter vi opp så mange busser som må til fra Kongsvinger. I tillegg kjører vi også avgårde en egen buss for KIL-supportere bosatt i Oslo. Det er mange av dere også der, så det bør virkelig være liv laga også å få med mange nok til minst en buss derifra :-)

NB! Vi organiserer kun selve bussturen, billett til kampen må hver og en som skal med på buss selv kjøpe. Billettene til kampen, for feltet for bortesupportere, legges ut lørdag 8. oktober via KIL. Vi kommer til å legge ut info om dette her på siden så snart KIL går ut med sin informasjon, og link til selve billettsalget.

Våre priser på bussene fra Kongsvinger:

Voksen medlem av supporterklubben: 150 kr
Voksen, ikke medlem: 200 kr
Barn, medlem av supporterklubben: 120 kr
Barn, ikke medlem: 170 kr

Barn i denne sammenheng er alle under 16 år.

Bussene fra Kongsvinger har avreise fra parkeringen ved Gjemselund stadion kl 17.00.

Våre priser på bussen(e) fra Oslo:

Medlem av supporterklubben: 100 kr
Ikke medlem: 150 kr

Vi har dessverre ikke egen pris for barn fra Oslo, i tillegg vil vi komme tilbake med avreisested i Oslo litt nærmere kampdagen.

Vi kommer til å prøve å få solgt litt supporterutstyr på bussene på vei ned til Drammen, så ta med kontanter hvis det er noe du trenger. Også bussene må betales kontant.

Påmelding gjør du på følgende måte:

- På e-post til: ramstad.thomas@gmail.com
- Ring eller send sms til mobnr 92 42 80 60 (Thomas Ramstad)

Ved påmelding oppgi om du skal med fra Kongsvinger eller Oslo, ditt navn, hvor mange som skal meldes på, og ditt mobilnr.

NB! VI er nødt til å ha bindende påmelding, så vær helt sikker på at du faktisk skal med på turen før du melder deg på. De som ikke møter opp til avreise kan risikere og bli fakturert for turen i ettertid, så sant det ikke kan gis en fornuftig årsak til å ikke møte opp. Og finner du ut at du ikke får vært med, gi oss i så fall beskjed så raskt som mulig :-)

Da håper vi mange blir med oss til Drammen, dette kan bli en historisk kveld!!!

Heia KIL :-)Del på facebook
Kommentarer


If you! want something new? Look at this website. Only here the choice of horny for every desire and completely free! They are hardcore slaves, they will and want perform anything you command ! https://rebrand.ly/governy#S35
Av ClieeSmilm på 13.10.2018 - 04:44:34

If you want something new? Look at this offer. Only here the choice of young girls for every unique guy and completely free! They are wettest slaves, they will and want do anything you command ! http://gov.shortcm.li/kings1#L30
Av ClieeSmilm på 16.09.2018 - 12:34:21

Can you want something startup new? Open and look at this page. Only there the choice of horny for every desire and completely free! They are wettest slaves, they will and want implement everything you say ! http://gov.shortcm.li/kings1#F41
Av ClieeSmilm på 18.08.2018 - 19:15:36

Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud