Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
13.07.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Tromsø 0-2
06.07.2020, 18:00
Glasskula: Raufoss - Kongsvinger
Da går vi for alvor inn i innspurten av årets utgave av OBOS-ligaen!


Det gjenstår 4 kamper av årets serie, og mye står på spill i de gjenværende kampene for begge lag; Raufoss kjemper om videre eksistens i ligaen og kan rykke ned i helgen. KIL henger greit med i kampen om kvalifiseringsplass.

KIL har lagt bak seg en rekke gode fotballkamper, men mot Levanger ble det bråstopp. Alle hadde sett for seg et KIL-lag som ville ta med seg alt det gode fra cupkampen inn i seriekampen. Det skjedde ikke. Det vi så i kampen var et KIL-lag som ikke var på «på nett». Det var mye slurv og unøyaktigheter.

Men til tross for tapet ligger KIL på en fin 5.plass i serien, og innehar dermed den nest siste kvalikkplassen, men med bruntrøyene fra Mjøndalen rett bak seg.

Helgens motstander, Raufoss, innehar sisteplassen på tabellen med 18 poeng. Laget står med 5 strake tap. Men det er mot motstandere som Strømmen, Sandefjord, Ulf og Kristiansund. Flere av oppgjørene var jevne. Laget fra Oppland mistet stjernespissen Rocky i sommer. Til gjengjeld har to tidligere KIL-kjenninger kommet inn; Magnus Solum er leid inn fra Degerfors, mens KIL friga Dadjo. Begge har bidratt bra i gul trøye etter overgangen.

Med tap mot KIL kan det være over og ut for Raufoss, dersom lagene over gjør jobben sin. Det tror vi tenner hjemmelaget.

Suslov pådro seg sitt tredje gule mot Levanger, og må stå over til helgen. Det samme ser det ut som om Holter også må, etter å ha pådratt seg nok et tullete kort. Vi tipper Nystuen går inn for Suslov og utgjør stopperpar med Ovlien. Vi tror også Pinto blir friskmeldt og erstatter Holter.

Sist lagene møttes, på Gjemselund i vår, endte det med overtidsseier da vår leiesoldat fra Kypros Sotiroglou skallet ballen i mål. Det endte dermed 3-2 til KIL.

Glasskula tror helgens oppgjør i Raufoss blir minst like jevn som vårens oppgjør. Kampen ender 2-2. Ellingsen og Niang scorer for KIL.Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud