Neste kamp
Lillestrøm - Kongsvinger
21.09.2020, 18:00
Forrige kamp
Lillestrøm - Kongsvinger n - n
21.09.2020, 18:00
Glasskula: Kongsvinger - Levanger
Vi er på vei til.... men først!


For en uke det har vært, så langt, og det er vel ingen grunn til å stoppe opp nå, når maskinen først ruller for fullt :-)

Før vi tar for oss morgendagens motstander er det umulig å ikke komme innom det som skjedde på torsdag, og det som komme skal, i slutten av oktober. Vi var knappe favoritter mot Sandefjord, og det tok vi godt vare på etter et mirakel av et mål fra Güven. HEEEEEY!!!! Vi er fanken meg igjen i en semifinale i cupen, 20 år siden sist... og NÅÅÅ.... skal vi fanken meg gå hele veien :-)

Vår kjære daglige leder kunne vel vært heldigere i sitt valg av første kule å dra opp fra "bollen". Hjemmekamp hadde helt klart vært å foretrekke, men Godset borte er langt fra umulig.. og gud så godt å ha noe å se frem til utover høsten. Alle mann, kvinner og grevlinger til Drammen :-)

Men før den tid skal det også gjøre unna en del meget viktige kamper i Obosligaen. Det er tett både oppover og nedover på tabellen, så vi har ingen mulighet til å slippe oss noe ned i "hverdagen". Her er det bare å stå på videre, i samme spor som vi har gjort de siste månedene...

Vi har altså 9 strake uten tap i serien, 6 kamper med seier og 3 uavgjort. Dette er utrolig sterkt, og vi får tro rekka holder seg også etter søndagens oppgjør mot Levanger.

Vi møter nå et Levanger som er nær en total kolaps. I bagasjen har de med seg 6 strake tap i serien, men ser vi litt bak resultatene så skal det sies at de har møtt bra lag på hjemmebane i disse kampene, og lag som er vanskelig å ta på bortebane. Så vi kan ikke ta det for gitt at poengene ruller inn uten fullt fokus og sterk innsats.

Levanger rivstartet ellers sesongen i år med ei lang rekke seiere. Det så rett og slett ut til at de hadde tatt mål av seg å rase rett opp i Tippeligaen slik de dro avgårde fra start av. Få hadde nok trodd det var mulig for KIL å få med seg poeng i bortekampen mot dem tidligere i år, men jammen klarte vi å dra med oss en uavgjort, og det var heller ikke langt fra at det kunne blitt full pott der oppe.

Levanger har nå havnet i et lite vakum på tabellen. De har noen poeng opp, for å bli med i kampen om kvalifisering, mens de også har grei avstand ned til nedrykk. Vi vil vel tro de heller ønsker å blande seg inn i kvalifiseringskampen, og må regne med å møte en motstander som med vill innsats vil prøve å snu trenden fra de 6 siste kampene.

For vår del er det store spørsmålet hvor godt torsdagens batalje sitter i beina til gutta. Det må nok merkes hos en del at det ble en del kilometer løping i kvartfinalen. Godt mulig en og annen av de faste spillerne også vil bli spart, eller starte på benken. Vi får se hva Pimenta velger å sende utpå i morgen, men vi skal uansett ha kvalitet nok, også på benken, til at vi skal klare å dra hjem en seier på hjemmebane mot Levanger.

Glasskula tror det blir en kontrollert seier, uten at noen sliter seg ut mer enn nødvendig. Vi tar en forholdsvis tidlig ledelse med Güven, og så kommer Niang inn og sikrer 3 poeng litt før slutt. 2-0 til KIL :-)
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud