Neste kamp
Kongsvinger - Åsane
31.05.2020, 18:00
Forrige kamp
KFUM Oslo - Kongsvinger n - n
24.05.2020, 18:00
Glasskula: KFUM - Kongsvinger
HALLELUJAH... Alle mann til Ekeberg!


Hva er på ferde? Har kula blitt frelst? Skal suppeklubben på vekkelsesmøte? Har KIL kvalifisert seg til Norway Cup?

Neida. Er bare en ny runde i OBOS ligaen. Bare og bare er det kanskje ikke for vi møter ingen ringere enn laget med det fryktinngytenede navnet Kristelig Forening for Unge Menn.

Laget som kalles Kåffa har holdt på siden 1939, de har siden tidlig 70-tall spilt hjemmekampene sine på Ekeberg. Kåffa har gjort det bra i 2.div i en årrekke hvor de stort sett har endt på øvre halvdel, nr to bak HamKam i 2010 og nr to bak Tromsdalen i 2013 er det nærmeste de har kommet 1.div før opprykket ifjor.

Det er makt i de foldede hender sies det. Mulig det, men hjelper er det på poenga ? Det ser dessverre ikke sånn ut for KFUM sin del, det er 5 poeng opp til trygg plass så laget er kanskje ikke avhengig av mirakler eller inngripen fra oven for å for å overleve i 1.div, men poeng må man ha uansett. De var faktisk nære ved å ta et sterkt bortepoeng mot serieleder Kristiansund forrige runde, men tapte 3-2, så det er ikke lett motstand som venter i Oslo.

KFUM har verken Jesus eller Moses i stallen sin men i mål står Lars Hirschfeldt, han kan ikke gå på vannet men rutinen er det ikke noe å si på. I sommervinduet ble tidligere Sarpsborg 08-spiller Martin Wiig klar fra Bodø/Glimt. Er han mannen som kan redde plassen for Kåffa ? Vi får se. Trener’n heter Ståle Andersen og supporterklubben heter meget passenede Profetene.

KIL klarte 1-1 borte mot Ulf i forrige runde, noe vi må si var et greit resultat. Vi ligger veldig bra til på 5.plass og vi må bare kikke oppover på tabellen. Ingen grunn til å bremse !

Dylan Murnane fra Australia er ny mann i KIL-stallen. Velkommen skal han være, men vi tror han må vente litt til på debuten sin.

Det blir tøft borte mot KFUM. De har bare tre hjemmeseire men plassen i 1.div er langt fra tapt så de vil kjempe for livet. KFUM går hardt ut i starten og KIL må forsvare seg. Etterhvert tar vi mer og mer over og vinner 0-2. Moldskred og Güven scorer.
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud