Neste kamp
Kongsvinger - HamKam
25.09.2020, 20:30
Forrige kamp
Lillestrøm - Kongsvinger 2-0
21.09.2020, 18:00
Glasskula: Sandnes Ulf - Kongsvinger
Det drar seg til, viktig kamp venter på søndag..


Det begynner virkelig å dra seg til i toppen av tabellen, og helgas kamp kan kanskje beskrives som en 6 poengs kamp i forhold til å oppnå kvalik. Kongsvinger tar den lange turen til Sandnes for å møte Ulf.

Rogalendingene åpnet sesongen under pari, men har hatt god flyt i det siste. Blåtrøyene har faktisk ikke tapt på 5 kamper. De har vunnet 3 bortekamper (hvorav den ene mot KBK er omrammet som omkamp, men Ulf igjen har anket), spilt uavgjort mot Bryne og vunnet hele 5-0 mot tabell-toer Sandefjord. KIL møter med andre ord et lag med flyt.

Den gode nyheten er at også KIL er et lag i flytsonen og har en høstsesong som imponerer så langt. Bortsett fra i treningskampen mot LSK nylig har ikke rødtrøyene tapt en kamp siden før sommerpausen. Glasskula velger å tro at tapet mot Fugla må settes på kontoen for prøv og feil, og at laget er tilbake på sporet til helga. Men en seier vil kreve full innsats og ingen tabber.

KIL må passe på ikke ukjente Kent Håvard Eriksen som virkelig har imponert i det siste. Det er uhyre jevnt blant de øverste lagene på tabellen. Kristiansund (48p) har fortsatt en fempoengsluke ned til Sandefjord på 43p. På tredje følger Jerv på 42p, Ulf og KIL har begge med 38p og like bak halser Strømmen med 37p. Det er med andre ord særs uheldig å tape poeng nå, og en seier vil trolig gjøre at man hopper opp et hakk på tabellen.

Ting som taler for at vi kan vinne er at KIL ofte er best mot topplag, og at det er høstsesong. Formen i det siste har det heller ikke vært så mye å si på. KIL har ikke vært glitrende i alle kamper, men har hatt en fin evne til å vinne selv på middels dager. Klarer KIL å unngå unødvendig baklengs og sette sine egne sjanser så bør vi ha en god sjanse til å ta med oss alle 3 poengene. I hjemmemøtet mot Ulf vant bortelaget 1-2 så det er på tide med revansj.

Glasskula tror at nevnte Eriksen scorer kampens første mål, men at Adem Guven og Kiril Suslov sørger for at KIL reiser hjem med 3 poeng til de dype skoger. 1-2 til VINGER!

Forza Vinger!
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud