Neste kamp
Lillestrøm - Kongsvinger
21.09.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Åsane 2-4
14.09.2020, 18:00
Glasskula: Kristiansund - Kongsvinger
Ut på tur i midtuka, til serielederen!


Onsdag møter KIL serielederne Kristiansund på bortebane. Det er en kamp som på papiret skal være vanskelig for oss. KIL har tidligere vist at de kan tukte antatt sterkere motstand. Men da må spillerne heve seg tre hakk fra de to foregående kampene.

Det endte skuffende 1-1 bort mot Bryne for en drøy uke siden. Søndag var vi heldige som sikret oss et poeng på overtid mot Strømmen, etter at Mame pirket ballen over målstreken. Selv om det i fotball er antall mål som gjelder, burde KIL ut fra sjansestatistikken vunnet. Men både Ellingssen og Güven bommet på store sjanser.

Onsdag venter en enda tøffere motstander enn Bryne og Strømmen, da KIL gjester skuespillerne fra Kristiansund. KIL tapte som kjent 2-1 i vårens oppgjør på Lunden, da bortelagets spillere lå mer på banen og lekte skadet enn de sto på beina. Ingen albansk toppseriespiller ville klart å spille et dårligere skuespill.

Men Pimentas menn reiser ikke til Vestlandet for å forsøke å overgår hjemmelagets skuespilleregenskaper. KIL-treneren uttalte etter Strømmen-kampen at de går for tre poeng mot serielederen.

Det er heller ingen umuligheter. KIL viste borte mot Sandefjord at de kan banke de antatt beste på bortebane. Men da må kvalitet opp fra sist kamp.

I oppgjøret mot Strømmen slet flere spillere, mens innbyttere kom inn og grep sjansen. Pinto kom inn for en svak Holter og viste at han har nivået inne og vel så det. Mame viste at han har matchvinner-takter.

Vi tror og håper Pimenta gjør omrokkeringer fra sist kamp. Det var flere som savnet Skjellum i oppgjøret mot Strømmen. Vi kunne tenkt oss følgende fire i forsvar mot Kristiansund; Richardsen, Skjellum, Suslov og Ovlien. Som nevnt mener vi Holter var svak mot Strømmen. Vi tror han må vike for Pinto, samtidig som Mikel erstatter Vennberg. Mame blir nok jokere som kommer inn fra benken.

Glasskula ser for seg en kamp der KIL satser på raske kontringer, i en kamp der Kristiansund leder ann i banespillet. Selv om det ikke blir haraball tror vi KIL til slutt vinner 3-1. Målene dunkes inn av Güven, Moldskred og Niang.Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud