Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
13.07.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Tromsø 0-2
06.07.2020, 18:00
Glasskula: Jerv - Grevling
Da er vi brått halvveis i sesongen, på tide å starte på del-2, og det starter i Grimstad.


B-gjengen sitter tydeligvis inne. For Bryne-fansen, med det fantasifulle Donald-navnet, glimret med sitt fravær på Gjemselund onsdag.

Men hva gjør vel det når KIL eller rettere sagt Adem Güven vinner 2-0 over Bryne.

For de som ikke fikk med seg kampen tar vi en liten oppsummering: KIL åpnet kampen med et realt press og kunne med litt hell ledet 2-0 etter 4 min. I stedet fortsatte vi å skape sjanser utover i omgangen, men takket være keeperen til Bryne fikk vi aldri hull på byllen. 2. omgang startet som 1.omg med godt KIL-press og et meget defensivt Bryne-lag. Men ballen ville ikke inn. Ikke før Pimenta, som enkelte forsøker å latterliggjøre, satte innpå Güven. Han takket for tilliten og putta 2 goaler i løpet av like mange minutter.

Vi synes KIL var solide defensivt, men har fortsatt litt å gå på når det gjelder fart og pasningskvalitet.

Allerede søndag er det duket for ny kamp, borte i Grimstad mot Jerv. Grevlingen er allerede i gang med å spisse klør og tenner, for på søndag skal jerv-måltidet inntas. Eller rettere sagt slukes.

Da har vi forhåpentligvis Güven tilbake fra start sammen med Suslov og Richardsen. Selv om ingen av forsvars-vikarene gjorde seg bort mot Bryne er de to nevnte herrene soleklare førstevalg på henholdsvis stopper- og back-plass.

Søndagens motstander, Jerv, holdt neste nullen borte mot Åsane onsdag, men måtte se at Geir Andre Herrem scoret 1-1 målet på overtid.

Fastlegen i Grimstad har tatt ferie og vi har derfor ikke oversikt over skadde Jervspillere. Men Michael Ogugbaro pådro seg sitt 3 gule slipper dermed å bli spist av grevlinger.

I KIL er det ingen nye suspensjoner. Dadjo er tilbake etter å ha sonet for gule kort. Vi tror han går rett inn på laget mot Jerv. Holter må vike plassen. Røyrane er endelig tilbake på benken, men vi tviler på at han får starte mot Jerv. Vi kunne gjerne sett han i stedet for Nieves, som har prestert under pari i flere kamper, dessverre.

Glasskula tror på en jevn kamp der Jerv vil revensjere giganttapet mot KIL i vår. Men vi tror KIL er hakket vassere og vinner 1-0.
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud