Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
13.07.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Tromsø 0-2
06.07.2020, 18:00
Glasskula: Kongsvinger - Bryne
Nå må vi faen meg reise kjerringa å vinne. Det er klart for hjemmekamp mot Bryne.


Det har vært mye stang ut og hawaii-forsvar hos KIL de siste kampene. Det har ført til at vi nå er godt planta midt på tabellen og nedrykksstreken er nærmere enn det trofaste fans kunne ønske seg. 11 poeng på ti kamper er det få som jubler over, om vi ser bort fra 2 x Solbakken fra Grue, noen tullerusker av Enga-fans fra Nord-Odal, og hamarsinger med mindreverdighetskomplekser og andre lidelser.

Det ble 2-1 tap mot bruntrøyene fra Godsets bakgård søndag. Onsdag er det allerede mulighet for å rette på uker med dårlige resultater. Da kommer Bryne på besøk.

Og gutta fra Jæren har ikke mye å skryte av de heller. Nest sist på tabellen og 11 poeng, og tre strake tap er ikke mye å skryte av. Søndag ble det bortetap 4-0 mot Levanger.

Vi gleder oss til gjensyn med tidligere KIL-back Vegard Landro som skal få svingt seg skikkelig i møte med Nieves, Ellingsen og Pålerud.

Bryne har for øvrig Alf Inge Berntsen som vikarierende trener i påvente av at klubben finner en permanent løsning etter at Gaute Larsen fikk fyken i mai.

Det var et skadeskutt KIL-lag som møtte Mjøndalen sist søndag. Vi aner ikke om spillere som Güven og Jørgen Richardsen er tilbake fra skadefraværet, men begge er åpenbart spillere som er sterkt savnet.

Men det er lyspunkter å ta med seg fra sist kamp. Til tross for skader på sentrale spillere viste KIL at laget kan være på høyde med Mjøndalen. KIL skapte mye utover i kampen, etter å ha brukt 25 min til å gni buss-søvnen ut av øynene.

Holter er også frigitt fra utestengelsesreglene til forbundet, men vi tror ikke han får tillit fra start.

Pimenta var klokkeklar etter søndagens kamp, på at KIL skal slå tilbake onsdag. Vi tror laget gjør det. Nå skal det bevises at det ikke er smågutter med tøffe menn, som er fokusert fra første spark.

Vi tror gutta reiser seg og knuser Bryne 3-0. Nystuen, Ellingsen og Moldskred scorer.Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud