Neste kamp
Kongsvinger - HamKam
25.09.2020, 20:30
Forrige kamp
Lillestrøm - Kongsvinger 2-0
21.09.2020, 18:00
Glasskula: Ranheim - Kongsvinger
Det er et tøft program for Pimentas menn om dagen. Til helgen setter gutta seg på bussen for å spille det som kanskje er årets vanskeligste bortekamp; Ranheim i Trondheim.


Men det hersker ingen tvil om at det er optimisme i KIL-leiren. Jerven ble bitt i stykker av grevlingene på Gjemselund sist helg. Onsdag ble tabell-topp i Oddsenligaens avd 2 Elverum sendt ut av cupen av et reservepreget KIL. Men nå kommer den virkelig styrkeprøven i Obosligaen. KIL har kanskje tidenes dårligste referanser fra bydelsbanen utenfor Trondheim sentrum.

Det er dyster lesning vi finner på fozzum.com når vi skal titte gjennom statistikken over tidligere oppgjør mot Ranheim. Vi har faktisk aldri vunnet mot laget. Verken hjemme eller borte. I Trondheim har vi møtt dem tre ganger og alle har endt med tap. Det styggeste fant sted i 2007 da vi tapte 7-0. Statistikken er krystallklar 16-1 i målforskjell favør Ranheim i Trondheim.

Men fotballen er rund, statistikk er til å brytes, Gud og Güven har mer enn forbokstaven til felles, og Pimenta er en god strateg, og kampen skal spilles.

Ifølge den nevnte statistikken er det kun èn spiller som har spilt for begge klubbene; Robin Straumbotn. Hvem var det igjen, spør du kanskje? Svaret er enkelt. 4 må på 35 kamper, som spiss. Derfor husker du han kanskje ikke.

KIL har vist solid fremgang de siste ukene. Vi så det i hjemmekampen mot Jerv, og på Høddvoll for to uker siden da KIL valset over Hødd i 2.omgang. Det er gledelig at KIL-gutta har funnet frem til formen fra treningskampene i vinter.

Søndagens motstander er et lag å regne med i årets serie. Hittil har ikke laget prestert nevneverdig. 7.plass og 6 poeng er fasiten så langt.

Glasskula tror Pimenta har tenkt å overraske Ranheim med offensiv og aggressiv fotball i trønderhovedstaden. Det er ikke hans varemerke å legge seg bakpå og møte motstanderen med lua i hånda.

Vi gleder oss over at Pimenta har et luksusproblem i stallen. Det så vi i kampen mot Jerv der innbyttere kom inn og virkelig bidro med solid spill. Samtlige av våre offensive spillere scoret. Men vi mener det ikke er grunn til å endre på laget fra sist helg.

Vi tror på en jevn kamp der KIL til slutt rir av stormen og vinner 2-1 etter å ha ledet 2-0 etter to tidlige mål av Adem Güven.Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud