Neste kamp
Lillestrøm - Kongsvinger
21.09.2020, 18:00
Forrige kamp
Lillestrøm - Kongsvinger n - n
21.09.2020, 18:00
Hva gjør du nå Samir Fazlagic?
Han kom fra Nybergsund, og fikk to sesonger som back i KIL. Mannen burde stå på sokkel etter å ha puttet to mål mot Hamkam – rett fra cornermerket. Det har han fått lite kredd for.


Mannen vi snakker om er Samir Fazlagic som fikk med seg sesongene 2011, 2012 og halve 2013 i KIL-drakta.

Det er nå gått noen år siden den rutinerte backen med erfaring fra blant annet Godset og Stabæk forlot KIL. Den profesjonelle fotballkarrieren er lagt på hylla. Nå er det bedriftsfotball for arbeidsgiveren DNB som gjelder.

- Hvorfor ble du ikke lenger i KIL? Du var jo en god og rutinert back.

- Grunnen til at jeg ga meg i mai 2013 var litt todelt. Det var den økonomiske sitasjonen som KIL var i samtidig som jeg følte at tiden var inne til å prøve noe nytt. Jeg var ferdig utdannet og var klar for å gjøre noe annet. Det var en tung avgjørelse selvfølgelig, men følte det var det beste, forteller den tidligere KIL-backen som i dag er kundeansvarlig for bedriftskundene til DNB.

- Hvordan forhold har du til KIL nå? Hvordan tror du laget klarer seg i Obos-ligaen etter to år i 2.div?

- Jeg følger med på resultatene og hvordan KIL gjør det. Syns det er spennende det som skjer og for meg virker det som Espen har gjort en kjempejobbb med å sette klubben i riktig retning. Jeg er sikker på at KIL kommer til å etablere seg som en topp OBOS-klubb.

Fazlagic har flere gode minner fra tiden i KIL. De fleste husker kampen mot lillebror Hamkam på Briskeby en varm augustdag i 2012, da Hamkam nok en gang ble latterliggjort på hjemmebane. 5-0 sto det på måltavla da dommeren synes ydmykelsen var komplett, og blåste av kampen. En av kampens store helter var Samir som scoret to mål direkte fra cornermerket.

Så vidt vi kjenner til har ingen gjort det i KIL-trøya før, i en og samme kamp.

- Klart at det var et høydepunkt, samt mange av de toppmatchene vi spilte mot topp motstand på Gjemselund med bra trøkk, medgir den tidligere backen som fikk 54 kamper i KIL-trøya og scoret 6 mål i løpet av karrieren i klubben.

- Hva var den største nedturen i KIL?

- Nedturen var selvfølgelig at vi ikke klarte å rykke opp til Tippeligaen i løpet av de to årene jeg var der.

Samir innrømmer at han ikke har vært på Gjemselund etter at han forlot klubben men håper å få til en tur i år.

- Jeg vil ønske all lykke til i 2016, og håper KIL etablerer seg som et 1. divisjonslag.
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud