Neste kamp
Kongsvinger - Mjøndalen
22.05.2024, 19:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Mjøndalen n - n
22.05.2024, 19:00
Vi trenger folk til dugnad for Supporterklubben
Vakter til fredag 12. februar, SS 4/7 på Rally Sweden ønskes.


Supporterklubbene i byen, både i Foppall og Håkki, trenger folk til vaktdugnad på Rally Sweden, fredag 12. februar!

Rally Sweden kjøres dagene torsdag 11. februar til søndag 14. februar. Også i år går en del av strekkene i Norge på fredagen, og det er denne dagen vi trenger hjelp, altså fredag 12. februar.

Det er snakk om SS 4/7 Svullrya som ligger litt nord-øst for Kongsvinger. Samme strekke kjøres 2 ganger denne dagen.

De som eventuelt blir med blir plassert som vakter ute på strekka. Det er altså IKKE snakk om parkeringsvakter, eller billettsalg. Det blir dermed gode muligheter for å komme tett på bilene som er med i løpet, så dette er en ganske optimal jobb for folk med rallyinteresse som liker og komme seg ut i skauen, og tett på fart og spenning :-)

Det kreves tidlig oppmøte siden vi må ut i skauen i god tid før bilene kommer. Du kan også høyst trolig ta med deg din egen bil ut i løypa, så det er mulig å holde seg varm i egen bil i rolige perioder :-)

Vi kan ikke betale dere i penger for deltakelsen, men de som blir med får Marshall-pass for hele rallyhelgen, noe som gjør at du også kommer inn gratis på de øvrige strekkene som kjøres i Sverige. I tillegg får alle programbladet, og en egen "Rally Sweden Marshall-lue".

Det vil dryppe noen kroner på supporterklubbene for hver person vi klarer å få med på dugnaden. Så sleng deg med og støtt opp om byens supporterklubber i fotball og hockey :-)

Mer detaljer om opplegget gis om noen er interessert... skrik ut så tar vi kontakt om noen ønsker å være med som vakt fredag 12. februar :-)

For påmelding eller spørsmål, ta kontakt på:

Mobil: 92428060
E-post: ramstad.thomas(krøll)gmail.com

Wroooom wrooooooooooom :-)Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud