Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
13.07.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Tromsø 0-2
06.07.2020, 18:00
Innmelding i KIL Supporterklubb 2016
Hjelp supporterklubben med å spare en slant ved å betale innmelding for 2016 rett inn på vår konto. Les mer her.


Som tidligere kommer det også i år et lite ønske fra oss i styret:

Det vil som vanlig bli sendt ut fakturaer til alle våre tidligere medlemmer om en stund. Men for å spare litt penger på papir, porto og annet pjatt, så håper vi at flest mulig vil følge vår oppfordring om å betale direkte til vår konto. Det siste året endte vi opp på 409 medlemmer, så det er faktisk en del kroner å spare når det tross alt er snakk om over 10 kr i kostnader bare for å få sendt en faktura. Derfor er det utrolig fint om folk setter pengene for innmelding i 2016 rett inn på vår konto.

Og bare så det er nevnt, som medlem i Supporterklubben vil du også i år få rabatt på alle bussturer vi arrangerer, vårt eget supporterutstyr og sesongkort til supporterfeltet på hovedtribunen for 1.000 kr (Felt-J)

Prisen for innmelding for 2016 er 200 kr for voksen (16 år eller eldre).

Prisen for barn (15 år og yngre) er 100 kr.

Familiemedlemskap: En hel familie kan melde seg inn for 400 kr, uansett hvor mange personer det er i familien. Betingelsen er at alle personer i familien er registrert på samme postadresse. For at vi skal kunne holde orden i vårt medlemsregister er de som ønsker familiemedlemskap nødt til å melde fra om dette ved å sende oss en e-post til adressen:

supporter@kilsk.com

Oppgi her navn og alder på alle personer som skal inngå i familiemedlemskapet, samt gateadresse, postnummer og poststed alle skal registreres på.

Betal til:

Kongsvinger Supporterklubb
PB 125
2201 KONGSVINGER

Kontonummer: 1840.09.06722


Tidligere medlemmer merker innbetalingen med sitt medlemsnummer.

NB! Nye medlemmer bør i tillegg til å betale inn kontingenten sende oss en mail slik at vi får registrert navn og adresse, følg instruksjonen på denne siden:

http://www.kilsk.com/popup/viskontakt.php

Hvis du som nytt medlem betaler inn direkte på vår konto, gi beskjed om dette i mailen du sender oss, om merk gjerne selve innbetalingen med "NYTT MEDLEM" som betalingsinformasjon i nettbanken!

Håper alle gamle og mange nye blir med oss videre i 2016 samt at flest mulig hjelper til og betaler direkte til vår konto, så sparer vi både tid og penger i administrasjon.

Det er bare å betale, vi har døgnåpent på bankkontoen vår :-)

Når det gjelder selve medlemskortene regner vi med at det blir samme opplegg som tidligere år. De vil bli trykket rett før seriestart. Etter dette vil kortene bli utdelt i supportersjappa vår nede på Gjemselund under årets 2 første hjemmekamper. Kort som ikke er hentet etter disse kampene blir sendt ut i posten.

NB! Har du flyttet i løpet av det siste året? send oss din nye adresse hit:

supporter@kilsk.com

GODT NYTT KIL-ÅR :-)
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud