Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
13.07.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Tromsø 0-2
06.07.2020, 18:00
Glasskula Moss - KIL
Fra ender til kråker

Melløs er en bortebane KIL har besøkt 17 ganger tidligere. 3 av dem har vært cupkamper. Bare en av dem er verdt å huske, nemlig den berømte kvartfinalen i 1996. Denne er det skrevet mye om fra før.

Statistikken, som selvfølgelig er hentet fra fozzum.com/kil, forteller at KIL har tapt 9 ganger på Melløs. 4 seiere og 4 uavgjorte har man også fått med fra Melløs. Ikke så gæærn statistikk altså.

Moss ligger 6 poeng bak Glimt på en 4. plass og har fortsatt muligheter for å nå kvalik. Moss har to keepere som ble veiet og funnet for lette i KIL samt en trener vi så på høyrebacken til KIL på starten av 90 tallet i Geir Bakke. Moss har inntatt 4. plassen så langt mest på grunn av en meget sterk hjemmeform. Kun en gang har Moss tapt på Melløs i år.

KIL er det laget som har tatt 3. flest poeng på bortebane denne sesongen. 22 poeng er tatt hjemme og 22 på bortebane. Kvalikhåpet til KIL brast mot Sogndal forrige helg.

Når det gjelder skader er kil.no som vanlig oppdaterte. Berg Hansen, Gerhardsen, Koffeld og Odden er ute med skade. Og denne gangen har karantene-turen kommet til den hurtige og stødige svensken Johan Nilsson Guiomar. Men Steinar Strømnes er en erstatter som ikke svekker forsvarsfirern nevneverdig.

Det er også spenning i om Berntsen vraker noen etter den mildt sagt flaue kampen mot Sogndal. Ganske mange hadde fortjent benken etter den matchen. Lindau var utrolig nok vraket mot Sogndal og han kommer selvsagt inn på laget igjen. Det er nærliggende å tro at det også kan bli flere endringer i forsvarsfirern etter noen vanvittige baklengsmål sist. Noe som gir Fredrik Nilsen en backplass.

KILs 11 mot Moss:
Månsson - Nilsen, Strømnes, Ryen, Smolinski - Stormoen, Torp - Pelu, Lindau, Sylling Olsen - Samuelsson

Moss kommer til å ha kommandoen i kampen og presse. Mens KIL som vanlig er kontringssterke. Et kynisk og tøftspillende KIL-lag har hatt en oppstrammer siden sist og har ikke tent å gi ved dørene selv om det er den store innsamlingsdagen. Gjerrige KIL slipper unna med 1 baklengs. Og når man selv kontrer inn et mål ja da blir det uavgjort og 1-1 på Melløs. Peter Samuelsson scorer KILs mål.

Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud