Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
07.06.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Åsane n - n
31.05.2020, 18:00
Glasskula: Førde - Kongsvinger
Mårn'a 2. divisjon!

Det har vi sagt en stund, men etter hælja kan vi ta et offisielt farvel.

Det var mange av oss supportere som var optimister før sesongen starta. Vi hadde trua på Luis og KIL-stallen, men at vi skulle være så suverene og utklasse resten av avdelingen i den grad vi har gjort, var det ikke mange som trodde. Hele 2015 sesongen har vært en eneste lang opprykksfest ! Festen er kanskje over men vi rekker et lite nachspiel på vestlandet før vi takker for oss. Rampen skal bankes en siste gang i år.

Rampen som skal bankes i siste runde går under navnet Førde. De har sliti litt i år og ligger på en beskjeden 11 plass med 30 poeng. Vi tok dem ganske så greit 4-1 på Gjemselund i juli og bør ha grei kontroll på dem nå også. Helgens verter fikk seg en opptur forrige runde da de gjesta Briskeby, de tok med seg tre poeng i en fin 1-3 seier. Førde er faktisk et bedre bortelag en hjemmelag, litt utypisk for denna avdelingen. Hva dette skyldes vites ikke, kanskje de har vært uheldige med vindforholdene borti der? Hvem vet ? Det skyldes ihvertfall ikke Vegard Savland som har banka inn 11 mål for Førde i år. Flere mål får han ikke.

Kula spådde at forrige rundes motstander Stjørdals-Blink skulle få juling, slik gikk det ikke. De ble riktig nok slått, men de delte da ut noen slag sjøl. To scoringer i løpet av de siste 20 gjorde at KIL snudde 0-1 til 2-1 og satte en uslåelig hjemmerekord. 13 av 13 ! Den siste trepoenger'n på Gjemselund satt litt lengre inne en de forrige. Derfor ble den litt ekstra deilig.

Kula satser på en deilig avslutning i vest også, Førde har bare vunnet fire hjemmekamper i år og her skal KIL vinne. Det spiller egentlig ingen rolle om vi skulle tape 10-0 istedet for vi spiller i 1.div neste år uansett. Men å tape 10-0, det gjør vi så klart ikke .

Vi vinner faktisk 0-2. Moldskred og Solum fikser det.

Kula takker Luis Pimenta og hele KIL stallen, de frivillige på Gjemselund, ledelsen i KIL, alle som har vært på Gjemselund iår og samtlige grævlinger for en hinsides fantastisk sesong!

Ses neste år! I 1.DIV!!!!!Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud