Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
13.07.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Tromsø 0-2
06.07.2020, 18:00
Glasskula: Kongsvinger - Stjørdals Blink
13 av 13?


Full pott på hjemmebane i 2015 hadde vært stas, vi går for det!

I sesongens aller siste hjemmekamp, og forhåpentlig den siste i 2.div noensinne, får vi besøk av Stjørdals-Blink. Et lag som har klart noe som veldig få har klart i år. Det er nemlig å ta tre poeng mot KIL. Vi måtte dra hjem med null poeng da de slo oss fullt fortjent 3-2 på Nye Blinkbanen i juli. Kula synes det er på sin plass at vi tar de poenga tilbake.

Trønderne er faktisk avdelingens tredje beste bortelag med 16 poeng på framand grunn, 3 av de poenga kom i forrige runde da de vant 1-2 borte mot Elverum. Med 35 poeng totalt ligger de på 8.plass, men det er kun tre poeng opp til Elverum på andre, så bak KIL er det veldig jevnt. Sondre Stokke, Nedzad Sisic og Marius Augdal har scora flest mål for Stjørdals-Blink i år. Gode 2.div spillere KIL-forsvaret bør være litt obs på.

Elverum, Nardo, HamKam, Brumunddal, Byåsen, Florø, Strindheim, Molde 2, Aalesund 2, Førde, Rødde og Træff. De har vært på Gjemselund alle samma. Har de fått med seg noe? Nei. Kommer Stjørdals-Blink til få noe? Ja, men ikke noe anna en juling.

Like mye juling som HamKam fikk forrige hælj hadde vært en fin sesongavslutning på Gjemselund, nesten litt synd at vi ikke fikk HamKam i siste kamp men det spiller vel ingen rolle så lenge jobben er gjort og målet er nådd for mange runder siden. KIL kan ta farvel med Gjemselund som 2.div arena med tre nye poeng på lørdag. Gjestene fra trøndelag skal ikke ha mye sjans om KIL gjør som de har gjort i hele år.

Vi tar detta også.

KIL - Stjørdals-Blink: 3-ittnoDel på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud