Neste kamp
Kongsvinger - HamKam
25.09.2020, 20:30
Forrige kamp
Lillestrøm - Kongsvinger 2-0
21.09.2020, 18:00
Glasskula: Ålesund 2 - Kongsvinger
Danskebåten til Sunnmøre


Årets mål for sesongen er oppnådd. KIL har vunnet serien suverent fire runder før slutt. Opprykket er sikret. Festen er unnagjort. Spist er spist og spydd er spydd. Jobben med å bygge lag til neste års OBOS-liga kan fortsette. Men før vi kan ta en liten fotballpause i vinter så må jobben fullføres. Det er faktisk flere kamper igjen!

Neste motstander ut i opprykksesongen er Aalesund 2. Med Colorline Stadion som kamparena er det fristende å tro at festen fra forrige helg kanskje ikke er over. Det blir nok ikke mange supportere som tar danskebåten til Sunnmøre i og med at det er mandagskamp. Vi får håpe at i hvert fall KIL-spillerne er i godt slag igjen og klare for kamp.

Det er en ganske stor fare for at man kan gå på en smell i denne kampen siden vi jo allerede har rykket opp, og vi har lite annet enn æren å spille for. Aalesund ligger i bunnen av tabellen og skremmer i utgangspunktet ikke vannet av noen. Sunnmøringene ligger akkurat nå under streken, men med en solid sluttspurt har de alle muligheter til å sikre seg et videre liv i 2. divisjon. Derfor vil de nok satse mer i disse siste kampene i høst. Det er trolig at det dukker opp en del A-lagsspillere for å hjelpe til med å sikre plassen.

Klarer KIL å holde koken? Vi bør fortsatt være et mye bedre lag en Aalesunds reserver. Det blir en bra test for våre gutter hvis A2 topper laget med folk fra øverste hylle. Det er en kamp vi bør vinne. I de to siste kampene har Sunnmøringene vist brukbar form. De har vant over Stjørdals-Blink og i forrige kamp mot grønnbuksene fra stupetårnbyen hadde de 12 magiske minutter der de snudde 4-1 til 4-4 (Og takk skal de ha for den).

Glasskula ser for seg to mulige scenarier:

1- Aalesund2 topper laget og vinner kampen. De har mer å spille for.
2- KIL fortsetter i samme stil som før og reiser hjem med 3 nye poeng i kofferten.

Siden vi er patrioter så blir det med 3 poeng hjem til Gjemselund. Resultatet spiller faktisk ingen rolle bare vi vinner, men la oss si 1-3 til KIL.Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud