04.05.2024
KIL - Sogndal 2-4 (2-3)
Til tross for anderacet tidligere på dagen, ble det fortsatt tap for KIL..

Hele 953 tilskuere møtte opp på gjemselund for å se KIL - Sogndal. Dette er mer enn i det siste, men noe av det har kanskje noe å gjøre med anderacet som var tidligere på dagen.

Kampen startet rimelig jevnt. Ingen av lagene utmerket seg noe spesielt, og ingen produserte noe særlig med sjanser. Ikke noe spesielt bra spill.

Men etter 25 minutter, klarte Sogndal å skåre. Og bare to minutter senere klarte de å skåre igjen. Så stillingen stod 0-2 til Sogndal.

Dette varte ikke så veldig lenge, for i det 30. minutt setter Patrick Holtet ballen i mål. Peter Samuelsson kommer på kanten, legger inn, og Patrick Holtet beiner ballen i nettet!

Bare tre minutter senere, kommer Pelu på kanten. Legger inn, treffer ingen av KIL spillerne men kommer borti en Sogndalspiller og ballen går i mål! Selvmål, og det er nå 2-2.

Stillingen ser ut til å holde ut omgangen, men nesten rett før slutt får Sogndal sjansen og skårer nok et mål. 2-3 til Songdal.

Andre omgang starter litt tammere fra KIL sin side. De virker ikke helt med, og Sogndal får et lite overtak.

KIL prøver å få til noen sjanser, men det blir for halvhjertet. For upresise innlegg, og for lite bevegelse.

KIL prøver å bytte ut Lars Erik Fremming med Peter Lindau, men til ingen nytte. Det virker som om Sogndal har mer lyst til å vinne enn KIL.

Så, i det 89. minutt punkterer Sogndal kampen. Skårer et mål. Kampen ender 2-4.