Neste kamp
Lillestrøm - Kongsvinger
21.09.2020, 18:00
Forrige kamp
Lillestrøm - Kongsvinger n - n
21.09.2020, 18:00
Glasskula: Brumunddal - Kongsvinger
Brødrene Dal og jakten på Kongens vinger


Gaus og Roms hadde for lengst gått av med pensjon, men Brumund var fortsatt kvikk om foten og lysten på nye eventyr. En dag hørte han legenden om Kongens vinger som på en magisk måte feide over landet og tok poeng etter poeng i en sport som kalles fotball. Dette tenkte Brumund at han måtte sette en stopper for da han hørte at disse vingene var på vei mot hans egen barndoms dal. Han samlet de stauteste karene bygda kunne by på og samlet seg til kamp nede på Sveum idrettspark. Brumund talte til karene og fortalte om kampene i 1974 da de hadde vunnet både hjemme og borte. Borte hadde de vunnet hele 5-3, han nevnte ingenting om kampene i 1979 da KIL gikk av med seieren og vant 5-1 på hjemmebane. Men takket være Fozzum.com går ingen av KILs kamper over i glemmeboken, men er for evig hogd i stein i gildehallen på Gjemselund.

Brumund måtte snakke med Aleks Melgalvis og Peter Samuelsson for å få litt innsideinformasjon om disse vingene som feide over lag etter lag i Hedemark, Møre og Trøndelag. Melgalvis som nå var i Strømmen fortalte at han ikke hadde sett disse vingene når han spilte på Kongsvinger, men han hadde hørt rykter om en portugiser som ankom gildehallen i fjor med en sekk med magiske remedier. Etter at han kom gikk ryktet om at laget hadde fått utrolige evner, de var raskere, sterkere og scoret mer mål enn alle andre lag i 2. divisjon. Dette kunne bare ende ett sted og det var i OBOS ligaen i 2016 sa Aleks. Men Brumund slo seg ikke til ro med dette, han gikk inn i en hule i skogen, og der fant han en glasskule. Han gnidde på kule og frem steg 10 menn i rødt og hvitt med vinger på ryggen og en stor staut kar med hansker. De bar navnene Otto Fredrikson , Fredrik Pålerud, Espen Nystuen, Francois Yabre, Adrian Ovlien, Martin Ellingsen, Johan Wennberg, Ørjan Røyrane, Maikel Nieves, Magnus Solum og Mats Cato Moldskred. Kula fortalte også at de hadde banket skiten ut av Elverum sist Lørdag hele 4-0.

Brumund ble med ett mer nervøs og tenkte hvordan skal dette gå. Med ett hørte han en stemme. Den sa: Hvordan i all verden skal dette ende, skal Brumund møte nederlaget, skal Kongsvinger nok en gang vinne 4-0 eller vil det komme en tidsmaskin og bortføre begge lagene til 2016 direkte opp i Tippelagen. Brumund kikket på ny inn i glasskula, den var tåkelagt, men han kunne skimte 3 mål lang der inne. Det så ut som om det var 1 til ham selv og 2 til Kongene fra vinger. Han tenkte at å tape 2-1 mot disse heltene er jo en seier i seg selv, og smilte fornøyd og la ut på nye eventyr.Del på facebook
Kommentarer


Fanatastisk!
Av R på 02.09.2015 - 13:08:22

Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud