Neste kamp
Lillestrøm - Kongsvinger
21.09.2020, 18:00
Forrige kamp
Lillestrøm - Kongsvinger n - n
21.09.2020, 18:00
Glasskula: Kongsvinger - Elverum
Hedmarksderby og fulle tribuner?


Ja vi kan jo alltids håpe, for KIL åpner døra og slipper inn alle gratis. Ikke nok med det, det blir satt opp gratisbusser tur/retur fra Elverum, Arvika og Oslo! Er bare å melde seg på!

Hælja's motstander er Elverum. Vi har aldri hatt noe særlig rivalisering med dem, men det er uansett litt moro med derby så kula håper at folket finner veien til Gjemslund på lørdag.

Elverum kommer rett fra et Hedmarksderby til et annet, i forrige runde tok de i mot Ham-Kam hjemme og vant 1-0 etter scoring av Emil Lynum på overtid. Dette var Elverum første seier over Ham-Kam i en obligatorisk kamp og deres tredje strake trepoenger. Laget fra litt lenger nord i fylket er i god form om da'n og ligger nå på en tredjeplass med 28 poeng. Det blir ikke noe opprykk på dem iår men vi unner Elverum andreplassen.....

Elverum har forsterka litt i sommer, de har signert Petter Strandem Nyhus og Edijs Joksts fra Latvia. Trener Tore Fossum har fra før rutinerte Fredrik Tervaniemi i mål og i motsatt ende av banen Didrik Mostue og Robin Hjelmeseth som står med 9 mål hver. Elverum er fulle av selvtillit etter forrige rundes hedmarksderby og vil gjøre alt de kan for å ta en ny skalp på lørdag. Detta kan bli tøffe saker...

Tøffe saker ble da også for KIL forrige hælj som spilte årets første uavgjort. Florø på bortebane er ikke lett men KIL burde ha tatt alle poenga da laget produserte mange nok sjanser til å avgjøre. Men produserer vi sjanser på bortebane så skal vi ihvertfall klare å gjøre det på Gjemselund lørdag. Litt bedre presisjon og litt mer stang inn så er det Elverum det blir tøffest for. Gjemselund har vært et fort så langt, KIL har vunnet 8 av 8 hjemmekamper og ingen har vært i nærheten av å få med seg noe derfra.

Kula trur ikke Elverum får med seg så mye de heller. De kommer til å gi oss kamp om poenga, det er det ingen tvil om, men tabellen juger ikke........KIL er best i Hedmark i 2015. Også etter lørdagens kamp.

KIL 2 - Elverum 0
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud