Neste kamp
Lillestrøm - Kongsvinger
21.09.2020, 18:00
Forrige kamp
Lillestrøm - Kongsvinger n - n
21.09.2020, 18:00
Supertilbud på andelsbevis fra Odal Sparebank
Supporterklubben har mottatt 30 andelsbevis i gave fra Odal Sparebank til høstens anderace i Glomma, Vi takker og bukker!


Anderacet avgjøres på årets siste hjemmekamp, lørdag 17. oktober. Dette begynner etter hvert å bli en tradisjon på Kongsvinger, og løpet går som vanlig fra gamlebrua med målgang bak Gjemselund. Ved å kjøpe et bevis til 100 kr så får du altså din egen nummererte plastikkand som er med i løpet, hvor så de 10 første som kommer i mål bak Gjemselund blir premiert. 1. premie er gavekort på 15.000 kr på Kongssenteret. Du som kjøper en and mottar i tillegg et bevis hvor det er påført hvilken and som tilhører deg.

Vi har nå altså vært så heldige å mottatt 30 slike bevis fra Odal Sparebank, og ønsker nå å bruke disse til å gi dere følgende supertilbud:

Så lenge beholdningen rekker så deler vi ut disse 30 bevisene til de 30 første som:

- Melder seg inn i KIL Supporerklubb (200 kr for voksen, 100 kr for barn, 400 kr for hel familie)

ELLER

- Handler for 200 kr eller mer i supporterbutikken på Gjemselund, eller på nettsjappa vår.


Altså… har du tidligere vurdert å melde deg inn i supporterklubben, så er det nå ingen grunn til å nøle noe mer. Og skulle det fortsatt være noe du mangler fra supportersjappa, stikk innom for en handel, så kan du i samme slengen bli vinner av et gavekort på 15.000 kr senere i høst.

NB! Husk, dette tilbudet gjelder for de 30 første som enten melder seg inn, eller handler for over 200 kr, så ikke vent, det kan fort bli tomt for andelsbevis :-)

Takk til Odal Sparebank for støtten!

Mvh

Styret i KIL Supporterklubb
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud