Kongsvinger - Mjøndalen 1 - 0
24.03.2024, 15:00 Treningskamp
Glasskula: Florø - Kongsvinger
Lengre vest enda detta kommer man ikke!

...ihvertfall ikke i fotballnorge. Hælja's motstander er Florø, som kjent, norges vestligste lag. KIL må ta turen over fjellet å møte et lag vi har noe til felles med, både KIL og Florø er ubeseiret på hjemmebane. Hadde borteformen vært like bra som hjemmeformen ville Florø pusta oss i nakken. Det gjør de ikke. Vi studerer tall: Florø hjemme, fem seiere og to uavgjort. Florø borte, to seiere, en uavgjort og hele seks tap. Det plasserer laget fra vest på en femteplass med 24 poeng. Det er kun tre bak Ham-Kam på andre, så plasseringmessig er det ikke så værst.

Det skiller 18 poeng mellom Florø og KIL. Det betyr ikke så mye til hælja, vi kan studere tabeller og tall alt vi vil men kamp er kamp og alt kan skje. Florø har mistet Peter Hove til Sogndal og har noen skadeproblemer, men trener Terje Rognsø og hans mannskap har en imponerende hjemmeform så her må KIL opp på sitt beste skal vi få med oss noe.

KIL kommer rett fra en overbevisende seier mot Byåsen. Trønderlaget yppa seg litt i starten men det hjalp dem så lite da Vinger tok over, 3-0 og tre nye. 15 poengs ledelse, fine fakta! KIL-maskineriet ser ikke ut til å stoppe etter ferien. Om det forstetter sånn så er det ikke lenge igjen til vi er i 1.div. Men ingen har rykka opp riktig ennå, vi tar fremdeles en kamp om gangen. Florø blir en tøff motstander, men om KIL er skjerpa og alt sitter som det skal så bør forskjellen være der.

Kula trur laget blir det samma som sist og at Florø tar en tidlig ledelse. Det står 1-0 til pause, men i 2.omgang kommer KIL tilbake.

Resultat etter 90 min : Florø 1 - KIL 2. Moldskred og Solum.