Neste kamp
Kongsvinger - HamKam
25.09.2020, 20:30
Forrige kamp
Lillestrøm - Kongsvinger 2-0
21.09.2020, 18:00
Glasskula: Kongsvinger - Byåsen
Sol, sommer, lørdagsunderholdning og nye seier på gang!


Byåsen på veg opp?

.....på tabellen da vel å merke. Først må de komme seg ned til Kongsvinger å møte topplaget i avdelingen. De har jo litt å revansjere, før KIL gjesta Byåsen Arena i mai spådde kula en jevn kamp. Slik ble det ikke, vi reiste hjem med tre poeng og 0-3.

Frem til sommerferien har det gått treigt med trønderne, laget som var nær opprykk ifjor kjemper nå i andre enden av tabellen. 15 poeng og 12. plass er vel ikke helt der Byåsen vil være. Er ikke lett å følge opp en god sesong når store deler av laget forsvinner til andre klubber. De har slitt med å sanke poeng og har gått på et par stygge tap, bl.a 6-0 mot Elverum og 8-0 mot Molde 2.

Men etter ferien virker det som om et eller annet har skjedd, de vant 0-3 borte mot Aafk 2 og sist runde moste de Ham-Kam 5-1. Asgeir Snekvik, Eirik Valla Dønnem, Andreas Hanssen og Kim Ove Riksvold, på lån fra Ranheim, er nye navn inn. Både Riksvold og Snekvik scora mot Ham-Kam så kanskje et par forsterkninger var det som skulle til for Byåsen. Det er et lag som vil vekk fra nedrykkstriden og oppover på tabellen. Kula tror ikke trener Finn-Magnus Johannesen og Byåsen kommer for å forsvare seg, de vil angripe med det de har så detta kan fort bli en tøff kamp.

Der er ikke lenge siden vi hadde nettopp det. Forrige rundes borteoppgjør mot Rødde ble alt anna en enkelt. KIL stanga og stanga og fikk ikke mål før det hadde gått 80 minutter. Det holdt til tre poeng men de poenga satt langt inne. Det blir ofte litt sånn etter ferien at bunnlaga våkner litt, det er ikke bare å kikke på tabellen å tenke at detta blir lett match. Moldskred putta som så mange ganger før i år mens nykommer Johan Wennberg gjorde et veldig positivt innhopp. Såpass posivtivt at kula trur han er nær en startplass.

Kanskje allerede på lørdag ? Vi får se. Det vi ihvertfall få se er en kamp som blir langt tøffere en det tabellen skulle tilsi. Byåsen har våkna men hva så ? KIL kan ikke gjøre annet en å kjøre på med sitt spill, bestemme på bana og nekte motstanderen sjanser.

Trønderne har fått seg en opptur i det siste men kula trur ikke laget er sterkt nok til å slå KIL på Gjemselund. Byåsen kommer til å yppe seg, få sine sjanser, score et mål men det er KIL som vinner til slutt.

Det blir jevnt, det blir tøft, det blir 2-1 til KIL.
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud