Neste kamp
Lillestrøm - Kongsvinger
21.09.2020, 18:00
Forrige kamp
Lillestrøm - Kongsvinger n - n
21.09.2020, 18:00
Glasskula: Kongsvinger - Træff
Endelig slutt på fotballferien!


Sommerpausen er over og det er klart for en meget spennende høstsesong. Det var sikkert godt for spillerne med en meget fortjent ferie, men for oss supportere kunne gjerne vårsesongen vart i flere år.

Det er alltid litt spennende å se hvordan laget framstår etter en pause. Normalt sett burde det være godt med fri, men for et lag i slik medgang som KIL var i vår så er fallhøyden ganske så stor. Spillere med skader bør være klare igjen, men det samme gjelder jo for motstanderlagene. Siden sist har KIL fått inn Johan Wennberg fra Arvika. Midtbanespilleren kommer fra avdelingskollega Førde og får skryt fra flere hold. Velkommen skal han være! Forhåpentligvis er Otto Fredriksson tilbake etter utlånsavtalen med Enga.

KIL startet opp med treninger forrige lørdag og spilte treningskamp mot et lokalt sammensatt lag på mandag. Selv om vi møtte noen av de bedre lokale spillerne så var det etter hvert ingen tvil om hvem som var det beste laget. KIL kunne innkassere en 6-1 seier uten at det sier så veldig mye om hvordan høstformen vil bli. Uansett bra det scores mye mål.

Træff fra Molde har hatt en skuffende sesong og sliter i bunnen av tabellen. De ligger nest sist med bare Byåsen bak seg. I siste kamp før sommerpausen tapte Træff 4-0 i gapahuken på Briskeby. Da KIL gjestet Reknesbanen i vår vant vi 0-2 uten at det var noen spesielt god fotballkamp.

Forhåpentligvis har spillerne våknet opp fra feriemodus og er klare for å imponere fortsatt. Det virker som Luis Pimenta og spillere som har uttalt seg har fokus på nettopp dette så Glasskula er ikke veldig bekymret.

Målet for høstsesongen er jo selvfølgelig opprykk. Med fokus og innsats bør det være realistisk. Forhåpentligvis klarer vi oss uten alvorlige skader på viktige spillere. Det blir forhåpentligvis ingen gule og røde kort på grunn av munnbruk og annet tull. Et hårete mål bør være å vinne resten av kampene, i hvert fall unngå tap. Clean sheet i de fleste kamper. Det er viktig å sette seg høye mål og ikke slappe av.

Feriemoduset kan nok sitte i kroppen en stund før det til slutt løsner i den første kampen. Vi tror at KIL vinner som forventet mot Træff, og tipper at resultatet blir 3-0 til KIL.

Forza Vinger!
Del på facebook
Kommentarer


Og det er godt å se at den blanke kule er nypusset og treffsikker på resultatet.
Av Glasskula på 02.08.2015 - 12:49:31

Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud