Neste kamp
HamKam - Kongsvinger
03.07.2020, 20:30
Forrige kamp
HamKam - Kongsvinger n - n
03.07.2020, 20:30
Glasskula: Kongsvinger - Førde
Søndag får vi besøk fra Sogn og Fjordane.


Etter to runder på bortebane er det godt med hjemmekamp igjen. Helgens motstander er Førde IL fra Sunnfjord. Hvis du husker oppgjørene vi har hatt mot Førde opp gjennom åra da husker du jammen feil, for detta laget har vi faktisk ikke møtt før. Førde har de siste åra veksla mellom 2 og 3 div, men siden 2013 har de spillt i 2.div og gjort det ganske så bra. De havna på en fin 3 plass i 2013 og i fjor havna de på 5.plass. Førde har så definitiv noe i 2.div å gjøre. Så langt i år har de levert sånn midt på treet og ligger for øyeblikket på en 6.plass med 17 poeng, det er kun fire poeng bak Florø på 2.plass så om Førde finner formen kan de klatre fort på tabellen. Lagets siste resultat var et 2-3 tap hjemme mot Ham-Kam. Lagets toppscorer med 8 mål heter Vegard Savland, han må passes på. Vi nevner også at Førde har rutinerte Alexander Ødegaard, med bakgrunn fra Sogndal,Rosenborg, Viking og Metz i stallen. Trener Torbjørn Glomnes trakk seg nylig. Ny mann ut året ble Stig Nord, som har trent laget tidligere.

Kula var virkelig optimist før forrige runde og spådde likesågøtt reint haraball! Det var nok mange som delte optimismen men den ble knust av et effektivt og kompakt hjemmelag. Vi fikk årets andre tap mot Stjørdals-Blink. Vi kan jo skylde på at vi mangla mange spillere men kula meiner at isteden for å komme med unnskyldninger får vi heller gi hjemmelaget æren de fortjener. De gjorde jobben sin og vant fortjent. Ferdig med det.

Vi kan ikke vinne hver gang sjøl om vi har aldri så lyst. Men når vi først taper så er det viktig å slå hardt tilbake! Det skal Førde få erfare til hælja sjøl om gjestene faktisk er avdelingens nest beste bortelag. Vi lar oss ikke skremme av det. Nystuen og Edvardsen er tilbake etter karantene men redusert blir vi allikevæl da det er Nieves og Ellingsen sin tur til å sone. Skjerpings med korta KIL. En annen kar som er ute for noe anna en kort er keeper Otto Fredrikson. En bydelsklubb i hovedstaden hadde keeperkrise, KIL var snille og lånte ut førstekeeper'n sin til dem. Det gjør ingenting så lenge vi har Alexander Pedersen. Kula tror ikke Alexander får en travel dag på søndag.

Fasit: KIL 2 - Førde 0.

P.S! Johan Wennberg fra Arvika har trent med KIL i det siste. Han er under kontrakt med hælja's motstander.
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud