Neste kamp
Lillestrøm - Kongsvinger
21.09.2020, 18:00
Forrige kamp
Lillestrøm - Kongsvinger n - n
21.09.2020, 18:00
Glasskula: Stjørdals-Blink - Kongsvinger
Skinnvest, bart og mokasiner


Nok en gang skal vi til Trøndelag å spille kamp, da er det bare å ikle seg den tradisjonelle trønderbunaden og begi seg oppover. Sammen med KFUM så har vi nå 30 poeng og sammen er vi suverent best i alle avdelingene i Oddsen ligaen. I den nest siste seriekampen før sommerferien skal vi feire USA nasjonaldag med fyrverkerifotball i Stjørdal’n mot Stjørdals Blink.

Stjørdals Blink er ett lag vi kun har møtt to ganger tidligere (fozzum.com) i 2. divisjon i 1978. Vi tapte begge kampene, så la oss gjøre skam på den statistikken nå og vise hvordan Pimentas gutter spiller fotball. Ikke har vi mange spillere med fortid i trønderklubben heller, Rolf Furuly som spillte på KIL tidlig på 90-tallet har vært innom klubben. Utover det finner ikke glasskula mye felles mellom Stjørdals Blink og Kongsvinger.

Verken Wikipedia eller Stjørdals Blink sine egne nettsider er særlig informative om klubbens historie, men det er en gammel og ærverdig klubb som ble stiftet i 1910 og faktisk har vært helt oppe i vår øverste divisjon mens den fortsatt het 1. divisjon.

De siste kampene har det vært litt smårusk i maskineriet hos KIL, men vi klarte å dra i land en seier på en dårlig dag mot Aafk. Mot Ham Kam hadde vi ikke noen dårlig dag, og kun ett par straffer til hjemmelaget som sørget for spenningen der. KIL var det beste laget i 75% av kampen.

Med Nystuen og Edvardsen ute med karantene, og Dadjo skadet, tror glasskula på følgende lag fra start i kampen mot Stjørdals Blink: Otto, Pålerud, Ovlien, Yabre, Richardsen, Rekdal, Røyrane, Ellingsen, Nieves, Moldskred og Solum.

Solum fikk hull på byllen i forhold til å score mål igjen og vi tror han fortsetter mot Stjørdals Blink. Kula tror på Haraball og tipper 0-5 borte. 3 mål av Solum, ett av Moldskred og Yabre kroner det hele med å heade inn en corner på slutten.Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud