Neste kamp
Kongsvinger - HamKam
25.09.2020, 20:30
Forrige kamp
Lillestrøm - Kongsvinger 2-0
21.09.2020, 18:00
Glasskula: Kongsvinger - AaFK 2
Tre poeng i jugendstil?


Joda, det bør være overkommelig når Aalesunds andrelag kommer på besøk på mandag kl 18. Kula regner med at de fleste som følger litt med på norsk fotball kjenner til Aafk, de var her på besøk for fem år siden og stakk av med tre poeng. Da var det tippeliga for alle penga ! Like stas er det kanskje ikke i dag å ta imot reservelagene fra nevnte liga men sånn er nå virkeligheten.

Noe annet som er meget virkelig er tabellen, den ser jo veldig bra ut for vår del og ser kanskje ikke så aller værst ut for gjestene heller. Aafk 2 ligger på en helt grei 7.plass med 12 poeng. Disse andrelagene er en flott utviklingsarena for tippeligaen's nestbeste og Aafk 2 vil vel helst bare holde laget i 2.div for å sikre bra matching for A-lagets reserver, det ser de ut til å klare. Den jobben gjør de best på hjemmebane der de har tatt de fleste poengene til nå. Kikker vi på bortefangsten er den heller mager, kun fire poeng på fremmed gress. Det blir ofte litt sånn med reservelagene, sterkt hjemme og svakere borte.

A-laget spiller hjemme mot Stabæk kvelden før så det er neppe noe toppa Aafk 2 som blir sendt til Gjemselund på mandag. Hvem som kommer er ikke godt å si, men ikke umulig at Sebastian Andreassen blir en av dem. Da Aafk spilte bort mot Elverum forrige måned lå de under 2-0 i det 85 minutt, det går ikke ann tenkte Sebastian og putta to mål før kampen var over, Kula ser ikke for seg noe sånt skje på Gjemselund.

Kula trudde at KIL skulle få det tøft mot Nardo forrige helg og tippa faktisk uavgjort, noen ganger er det faktisk veldig godt å ta feil. Vi skylder på solstikk og overvurdering av motstander. Det er veldig betryggende at vi møter tabelltoer på bortebane og dominerer stort, vi har nå en pen luke på ni poeng til trioen Elverum, Florø og Nardo. Den luka blir neppe mindre etter at runde 10 er ferdigspillt. KIL skal og bør ha bra kontroll på Aafk 2, de kommer med mye ungt og mot KIL's rutine så bør dette gå greit.

Endringer i laget: Vi tipper at Pålerud, som sto over forrige runde, og Solum blir å finne i startellver'n igjen.

Fasit? Vi tar en solid 3-0 seier.
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud