Neste kamp
Kongsvinger - HamKam
25.09.2020, 20:30
Forrige kamp
Lillestrøm - Kongsvinger 2-0
21.09.2020, 18:00
Glasskula: Kongsvinger - Sandefjord
Besøk til Nystuen

Onsdag er det tid for tredje runde i Cup’n. Vi får da se hvordan toppen i 2. divisjon klarer å gjøre det mot bunnen i Tippeligaen.

De siste 4 sesongene har KIL måtte gjøre exit i cupens tredje runde, men vi får håpe dagens mannskap har krutt nok i beina til å stoppe hvalfangerne fra Vestfold. Vi har jo ikke Keiko på benken lenger, dermed ingen hval å fange.

Piementa har nok en plan for å lure Sandefjord.
Sandefjord er jo Espen Nystuen sin gamle klubb, det er neppe mange av hans lagkamerater igjen i dagens Sandefjord stall. Men vi KIL supportere får jo hilse på ett par gamle kjenninger, både Roger Risholt og Kjell Rune Sellin er å finne på blåtrøyenes lag. Vi har møtt Sandefjord en rekke ganger og i følge Fozzum står det 8 seiere til KIL, 10 til Sandefjord og 3 har endt uavgjort.

Glasskula håper at vi har mulighet til å stille med vårt beste mannskap, men vi måtte klare oss uten bl.a. Yabre i Molde. Om Yabre er tilbake fra skade er uvisst, men Nieves er klar igjen etter å sonet karantene. Det er en hektisk uke for våre gutter og med tanke på at det er en liten stall vil tett kampprogram nok merkes i slitne lår.

Glasskula tror derimot at KIL klarer å holde Sandefjord til 0-0 til full tid. Så klarer Moldskred å lure Bohinen sine gutter i ekstraomgangene og vi vinner 1-0 til slutt.
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud