Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
07.06.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Åsane n - n
31.05.2020, 18:00
Glasskula: Kongsvinger - Brumunddal
KIL toget ruller videre i triumf!


Med forrige helgs seier mot Elverum var tidenes beste serieåpning for KIL et faktum. Fem strake seiere i serien og i tillegg to i cupen er perfekt. All motstand har blitt feid av banen, og det ser virkelig bra ut for laget i rødt og hvitt.

Det har vært et sant eventyr å være supporter denne sesongen. Det begynner å minne om opprykksesongen 2009 hva gjelder oppslutning og engasjement utenfor banen. Selv om vi ikke kan forvente like stort trykk som mot Elverum i alle kamper framover, så er det å håpe at supporterskaren kan vokse seg større igjen. Det var moro å være grevling sist, og mer morro er forhåpentligvis i vente.

Første omgang mot Elverum var likevel litt urovekkende i og med at vi ble kjempet i senk. Det var fortjent at Elverum tok ledelsen, selv om det var som følge av en tabbe i KILs forsvar. Det viser at til tross for total dominans i kampene så langt, må innsatsen være på topp for å fortsette seiersrekken. Alle motstandere er nå advart om hva som kommer når de møter KIL og vil kjempe deretter.

2. pinsedag er det igjen klart for et lokalderby når Brumunddal gjester Gjemselund. Dala har ikke åpnet sesongen like overbevisende som KIL, men klarte et uavgjort resultat mot HamKam hjemme sist.

Dala har overtatt Elverums gamle trener Ole Kevin Knappen. Han har foreløpig ikke hatt like stor suksess på Sveum som han hadde i sin gamle klubb der han trente Elverum fra 3. divisjon til 1. divisjon. Glasskula kjenner ikke Dalas lag veldig godt, men det er grunn til å tro at savnet etter Aleksander Melgalvis er tydelig. Etter sin tid i KIL gikk han tilbake til Dala, men spiller i år i OBOSligen for Strømmen. I tillegg kan nevnes Christoffer Heier Solbakken som har vært innom Nybergsund, men nå er tilbake i moderklubben Dala. Kongsvingergutten Kjetil Gerhardsen spiller også på laget.

Det blir spennende å se om Luis Pimenta velger å gjøre endringer i laget. Ørjan Røyrane gjorde et strålende innhopp sist. Verken Magnus Solum, Maikel Nieves eller Mads Cato Moldskred har spilt seg ut av laget akkurat. Treneren har et opplagt luksusproblem. I forsvaret kan Ovlien være en het kandidat etter skadeavbrekket, selv om ingen i forsvaret til KIL har spilt dårlig.

Glasskula tror at kampen kan bli jevnspilt til tider, men at KIL med normal innsats og kvalitet tar en sikker seier mot Brumunddal. Det bør være et mål å klare et ”clean sheet” igjen.

Tipper at resultatet blir 3-1.Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud