Neste kamp
KIL - Mjøndalen
29.02.2020, 13:00 Treningskamp
Forrige kamp
Kongsvinger - Moss 5-1
24.02.2020, 18:00 Treningskamp
Neste busstur
Lillestrøm, Åråsen
26.04.2020
Glasskula: Byåsen - Kongsvinger
Mer trøndermotstand for KIL. Vi tar turen til Trondheim og Byåsen.

Andreas Nicolai Røtnes sin Glasskule:

For de som har fulgt litt med fotball de siste åra så burde Byåsen være et kjent navn, ikke fordi de har gjort så mye vesen av seg men de har holdt seg i 2.div siden sesongen 2002 og er veteraner på nivå 3. Laget var faktisk ikke langt unna 1.div i fjor, de var kun et poeng bak Levanger som rykka opp. Så er da spørsmålet om Byåsen kan følge opp i år? Ikke umulig det men Byåsen har tradisjoner for å avgi spillere for spill i høyere divisjoner slik at de må bygge nytt lag ganske så ofte, så har skjedd også iår. Daniel Kvande og toppscorer Kim Riksvold meldte overgang til Ranheim mens Christoffer Aasbak dro til Hødd. Laget har henta inn bl.a Ulrik Havnsund fra Brattvåg, Christian Jæger Landsnes fra Vidar, Ivar Erlien Furu fra Ranheim og fra RBKs juniorstall har de henta Prince Kala.

Laget åpna sesongen med å slå Aalesunds reserver 2-1 på hjemmebane for så å tape 2-1 mot Ham-Kam på Briskeby. Hjemmebanen heter Byåsen Arena og trener er Finn-Magnus Johannessen.

Rødde hadde ikke mye sjans mot KIL forrige helg, de fikk rett og slett ikke slippe til. KIL holdt nullen og scora fire. Vi burde ha gått for haraball, men for all del vi klager ikke. 4-0 er stas, men unødvendige gule kort er en uting. Bort med det.

Fortsetter vi med dette spillet så kan 2015-sesongen bli en morsom sesong. Vi har fremstått som solide i forsvar og det trur Kula vi kan trenge mot Byåsen for dette blir et tøft oppgjør. Vi møter et rutinert 2.div lag på hjemmebane og her må vi fremstå minst like solide som vi har gjort mot Træff og Rødde.

Gjør vi det så tar vi alle poenga. Laget blir det samma som sist og resultatet blir:

Byåsen 1 - KIL 2.


Roger Roll Gulbrandsen sin Glasskule:

KIL kjemper videre!

KIL har hatt en overbevisende start på sesongen og har vunnet de to første seriekampene i tillegg til cupkamp. 6-0 i målforskjell er betryggende. Vi har imidlertid møtt 2 lag som sannsynligvis vil ende på nedre halvdel av tabellen.

Byåsen er et lag vi frykter kan gi KIL bedre motstand. De har så langt en seier og et tap i årets serie. Laget fra Trondheim tapte 2-1 for HamSkam forrige helg. Byåsen gikk hardt ut og hadde flere gode bakromsløp som KIL må bære obs på. De vil sannsynligvis kjøre på for å få et tidlig mål. Det er et revansjesugent lag som på hjemmebane nok kan gi mange lag problemer.

Byåsen har spilt i 2. divisjon siden 2002, og hadde en sesong i 1. divisjon i 2001 da de rykket ned. Klubben har eksistert siden 30. oktober 1921, og et av høydepunktene var i cupens 3. runde i 2011 da de ledet 2-1 mot byrival Rosenborg og var 30 sekunder fra å slå dem ut. 1763 tilskuere fikk med seg dette. Så mange blir det neppe denne gang på Byåsen Arena eller Dalgård som den gamle gressbanen heter.

KIL på sin side må fortsette med å være potte tett bak og samtidig fortsette med sitt lekne spill som de i perioder har vist i de første kampene. Det som er svært gledelig er at mange spillere har meldt seg på i målprotokollen. Det er en styrke som kan være tungen på vektskålen. Vi håper og tror at KIL har fått mye selvtillitt som vil fortsette å blomstre i Trondheim.

Byåsensangen «Aill mot Aill» er langt bedre ene visse andre Trondheimslag sine sanger ( for eksempel Ra Ra Ra Ranheim..), men vi tror at KIL s «Blodrødt» vil være den som spilles høyest etter kampen er ferdig.

Vi spår en jevn batalje, men tror at KIL reiser hjem med nye 3 poeng i sekken. Vi vinner 1-2 og tror at Dadjo og Solum scorer KILs mål.
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud