Neste kamp
Kongsvinger - Åsane
31.05.2020, 18:00
Forrige kamp
KFUM Oslo - Kongsvinger n - n
24.05.2020, 18:00
Glasskula: Kongsvinger - Rødde
Årets første hjemmekamp står for tur. Vi tar i mot Rødde fra Sør-Trøndelag.


Rødde kommer nærmere bestemt fra Melhus sør for Trondheim. Klubben ble stiftet 9.september 2013. Da kan man jo tro at de er ferske i faget men det stemmer ikke helt. Laget er en sammenslåing av Melhus Idrettslag og Tiller Idrettslag, begge med lang historie. Målet med sammenslåingen var å komme seg opp i 2.div, det klarte de samma året. Laget het da Tiller, de ville spille i 2.div som Melhus/Tiller men det navnet ble ikke godkjent av Trøndelag Fotballkrets, så derfor ble det navnebytte til Rødde.

Det som må sies å være godkjent er innsatsen i 2.div i fjor, de kom rett fra 3.div og havna på en 8.plass med 33 poeng. Hvor høyt eller lavt de havner i år er vanskelig å spå, de må uansett klare seg uten leiesoldat Michael Karlsen fra Hødd som sto for 11 mål ifjor. Inn har de fått bl.a keeper Erik Sleipnes Sivertsen, angrepspiller Erlend Sørhøy og Christian Eggen Rismark på lån fra fra Ranheim. Trener er Geir Arne Kristiansen.

Vi fikk en bra start på sesongen mot Træff i Molde. Hjemmelaget fikk knapt en målsjanse og KIL hadde full kontroll hele veien. Yabre og Solum fiksa en scoring hver, 0-2 ble fasit. Vi burde kanskje ha scora flere mål en vi gjorde men tre poeng ble det da uansett. Vi er også et steg nærmere cup-finalen. Fu/Vo kjempa bra på onsdag men ble for små mot KIL som vant 3-1. Moltzau fiksa det første målet og Moldskred putta to.

Vi har fire forskjellige målscorere på to kamper, vi satser på at vi får flere på scoringslista på lørdag. Rødde er et lag vi skal og bør slå. Spiller vi som vi gjorde mot Træff så tar vi dette greit. Kula ser ingen grunn til store endringer i startellveren og tror Pimenta satser på de samme 11 som mot Træff.

Fasit : KIL 3 - Rødde 0.
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud