Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
13.07.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Tromsø 0-2
06.07.2020, 18:00
Glasskula: Pors Grenland - Kongsvinger
KIL gjør Telemarkfarere av seg og gjester Pors Grenland på lørdag


Porsgrunnslaget ligger skummelt til på tabellen med 21 poeng, kun to poeng fra nedrykk. Pors Grenland har vært i divisjonen siden nedrykket fra 1.div i 2006, de har vært stabile i 2.div og gjort det stort sett greit.

Stort sett greit har det kanskje ikke gått denne sesongen siden de ligger der de ligger. Ser vi på de tre siste rundene så har de 2-2 borte mot Asker forrige helg, de slo Ørn-Horten 3-0 hjemme i runde 18 og et 2-1 tap borte mot Notodden i runde 17. Pors har vel ikke tenkt å gi seg med 2.div riktig ennå og de vil sikkert ha alle poenga på lørdag, noe de bare har klart fire ganger på eget gress i år. Men statistikk er statistikk og match er match, Pors kommer til å gi KIL har kamp om poenga så vi må ikke ta lett på telemarkingene. Lagets toppscorer er Kim Sjøberg Bentsen med 6 mål, trener er Brede Halvorsen og hjemmebanen heter rett og slett Pors stadion.

Toppkamp på Gjemselund forrige helg, vi tok i mot opprykksjagende Fram som ga oss bra motstand og ett poeng. Det var kanskje to for lite, men siden Vindbjart og Jerv hadde samme resultat så ble det ingen endringer på tabellen. Fram var best i første og vi i andre, 1-1 var sånt sett et rettferdig resultat. Vi kunne ha tatt alle poenga siden vi skapte en del sjanser men det ville seg liksom ikke, det ble mye nesten og spillet ble til tider litt omstendelig. Vi kunne ha skrudd opp tempoet ved flere anledninger men det ble mye på tvers og noen muligheter rant ut i ingenting. Trenerdebut for Pimenta, han var veldig aktiv på sidelinjen og ga ofte beskjeder. Det er ikke lett å sette sitt preg på laget etter kun en uke som hovedtrener, men vi er spente på resten av sesongen for å se om Pimenta's ideer gjør oss mer stabile i prestasjonene. En stabil prestasjon kan vi trenge i Porsgrunn da både Jerv og Fram har hjemmekamper denne runden. Vindbjart spiller borte mot Holmen mens rett bak oss lurer Notodden som har Asker hjemme. Det er mange oppgjør å forholde seg til men vi må bare gjøre jobben sjøl ut sesongen å se hvor langt det tar oss.

Pors bør være overkommelig motstand men det har vi sagt før og gått på trynet. Kula tror vi stiller samme lag som sist og at vi gjør alt anna enn å gå på trynet. KIL tar tre poeng i Porsgrunn. Pors 0 - KIL 2. Solum scorer begge måla.Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud