Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
13.07.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Tromsø 0-2
06.07.2020, 18:00
Glasskula: Kongsvinger - Fram Larvik
Det ble 2-2 forrige gang. Kan vi ta alle poenga på søndag?


Det kan vi, men Fram blir ingen lett nøtt å knekke. Larvik-laget ligger på en ganske så fin andreplass på tabellen med sine 36 poeng, kun tre poeng bak leder Jerv. Laget havnet på en fin tredjeplass i fjor og ser virkelig ut til å følge opp i år, om det blir opprykk på vestfoldingene kan vi ikke svare på her og nå men de ligger veldig godt ann.

De fikk en smell hjemme mot Notodden i runde 16 der de gikk på et 1-4 tap, men etter det har de to strake trepoengere, de har slått Ørn-Horten 2-3 borte og slo de Asker 1-0 på hjemmbane i forrige runde. De har kun tre tap på fremmed gress så de kommer til å bite bra fra seg på søndag. KIL må passe godt på lagets toppscorer med 10, Dardan Dreshaj. Kula er sikker på at trener Petter Belsvik og resten av Fram-troppen vi ha alle poenga på Gjemselund for å henge med videre i opprykkskampen, så her blir det hard kamp.

Kula så for seg en hard bortekamp forrige runde der hjemmelaget ville kjempe for sin eksistens i 2.div. Av og til er det godt å ta feil. KIL gjorde kort prossess og vant hele 1-5 mot Birkebeineren. Gledelig var det at vi hadde fem forskjellige målscorere. Moldskred, Solum, Mykle, Moltzau og Ajeti putta alle hvert sitt så vår nye trener Luis Pimenta har nok av målscorere å velge i da han skal ta ut laget til helga. Vi kan så absolutt trenge alle sammen på søndag da Fram vil by på mer motstand en det vi fikk forrige helg. Francois Yabre sto over med karantene mot Birkebeineren, men er klar til tjeneste igjen. Emile Dadjo er dessverre ute for sesongen, men Tom Skogsrud og Patrick Hansen er tilbake i full trening. Fredrik Pålerud er straks i gang igjen han også.

Uansett hvem som starter for KIL så må vi ikke la Fram bestemme på Gjemselund, det har de sikkert lyst til men vi må ta kommandoen i dette oppgjøret, vi kan ikke tilate oss å ha downperioder. Vi har sett det før i år hvor vi har invitert motstanderen inn i kampen med mye slurv og unødvendige balltap.

Så, kan vi ta alle poenga på søndag? Svaret er ja. 2-1 til KIL. Solum og Ajeti fikser tre poeng.
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud