Neste kamp
HamKam - Kongsvinger
03.07.2020, 20:30
Forrige kamp
HamKam - Kongsvinger n - n
03.07.2020, 20:30
Vi har billetter til Norge-Italia 9. september
Fotball-VM er vel allerede glemt, og tirsdag 9. september med avspark kl 20.45, starter EM-kvalifiseringen for herrelandslaget. Vi har som vanlig billetter til supporterfeltet på Ullevål.


Da er det på tide å gjøre seg klar for ny kvalifisering, og det braker løs med storoppgjør mot Italia allerede i første kamp. Senere i høst møter de Bulgaria på Ullevål, mens det også kommer en treningskamp mot Estland i november. Neste år venter hjemmekamper mot Aserbajdsjan, Kroatia og Malta i EM-kvalifiseringen, og det vil sikkert bli en og annen treningskamp i tillegg til dette.

Gjennom KIL Supporterklubb og Norsk Supporterallianse kan dere som vanlig få tak på billetter til reduserte priser. Og som alltid, feltet vårt er beregnet på stående syngende supportere. Det er viktig at vi bidrar med å skape god stemning på tribuna, så skal dere se vi alle ender opp i EM-sluttspill i 2016!

Prisen på billetten til kampen mot Italia hos oss er 200 kr, noe som er 100 kr lavere enn utsalgspris hos NFF på tilsvarende billetter.

Plasseringen på tribunen blir feltene 127-129, midt bak mål på nedre del i bendit-svingen, se skisse:

http://www.ullevaal-stadion.no/Arenainfo

Vil du med på denne landskampen, send påmelding til meg på e-post, sms eller ring meg på mobil, vennligst gi meg følgende informasjon:

Navn:
Mobilnr:
E-post adresse:

Sendes på e-post til: ramstad.thomas@gmail.com

Eller ring/send sms til mobnr: 92 42 80 60

Mvh

Thomas Ramstad
Landslagsgruppa – NSA
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud