Neste kamp
Lillestrøm - Kongsvinger
21.09.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Åsane 2-4
14.09.2020, 18:00
Glasskula: Kongsvinger - Holmen
KIL får på lørdag besøk fra Asker, når Holmen gjester Gjemselund.


Holmen har fått det tøft i 2.div. Laget som spilte 3.div i fjor ligger på 11 plass med 17 poeng. I de tre siste rundene har de 1-5 tap mot Notodden, 4-1 tap mot Ørn Horten og sist 2-2 mot nabo Asker. De har kun vunnet fire kamper og må nok kjempe hardt for å unngå nedrykk. Det er mange poeng igjen å spille for, så det er så absolutt ikke kjørt for Holmen. Hva som skal til for at laget skal klatre på tabellen må man spørre trener Bård Heggset om.

Holmen har tidligere KIL spiller Jonathan Dixon på laget og vi må også nevne lagets toppscorer Atli Heimisson som står med 8 mål hittil. Selv om det skiller 14 poeng mellom oss så er det ikke sikkert at det kommer til å synes på lørdag. Holmen vil ha poenga like mye som oss.

Vi lå ann til å få med oss et poeng borte mot Jerv men det gikk hjemmelagets vei til sist. Det var heller ikke ufortjent da KIL ikke var helt på, vi hadde unødvendige balltap og giret var for lavt. Kula er litt skuffet over dette, spesielt med tanke på at denne kampen var viktig. Men det er langt fra kjørt, vi er kun fire poeng bak lederlaget og det er 30 poeng igjen å spille for. De første 3 av de mulige 30 bør komme på lørdag. Vi skal på ingen måte undervurdere Holmen, men det er et lag vi skal ha kontroll på. KIL må heve seg på alle plan fra forrige runde om målet for sesongen skal nås.

Ellingsen er tilbake fra karantene mens Ajeti må stå over. Mats Cato Moldskred og Tommy Edvardsen debuterte i forrige kamp og kula tror disse blir å finne i helgens startellver sammen med Solum og Mykle på topp. Tom Skogsrud måtte stå over med skade forrige helg, om han er klar igjen vites ikke.

Kula ser for seg et KIL-lag som har grei kontroll på Holmen, KIL tar detta 2-0. Solum og Ellingsen scorer.Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud