Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
07.06.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Åsane n - n
31.05.2020, 18:00
Glasskula: Jerv - Kongsvinger
Toppoppgjør i Grimstad!


Nummer en mot nummer tre. Det var ikke så mange som hadde tippa Jerv i toppen før 2014 sesongen, men laget som spilte 3.div i fjor har bitt bra fra seg og litt til. Med 43 mål for og 22 mot så ligger de på topp, men suverene er de ikke. Jerv har 32 poeng, Vindbjart og KIL har 31 mens Fram har 30. Det tetter seg virkelig til i toppen.

Jerv har gitt fra seg noen poeng i det siste, de hadde seieren i lomma hjemme mot Ørn-Horten men rota bort en 3-0 ledelse og tapte 3-4. I forrige runde ledet de 1-3 borte mot Asker, men måtte dra hjem med kun et poeng da Asker kom tilbake og scora to. 3-3 ble fasit.

Kula tipper at Jerv gjerne vil tilbake på vinnersporet og forsvare førsteplassen de for øyeblikket innehar. 3-4 tapet mot Ørn-Horten var Jervs første hjemmetap for sesongen. Om KIL skal påføre Jerv nok et tap på Levermyr stadion så må vi passe på avdelingens toppscorer Wilhelm Pepa. Han står med 16 mål så langt. Vi tror Pepa og hans lagkamerater vil gå rett i strupen på KIL og forsøke å ta kommando fra første spark på ballen. KIL må holde unna og forsvare seg godt i starten.

KIL står med to sterke trepoengere på rad, vi har slått to av topplaga og puster helgens motstander i nakken. Opprykket avgjøres ikke denne runden, men dette er uansett et viktig oppgjør. Med tre poeng her så kan vi ligge på førsteplass, litt avhengig av hva Vindbjart og Fram finner på.

Vi viste mot Vindbjart at vi kan vinne på Sørlandet så vi har gode muligheter mot Jerv også. Vi slo dem 3-1 på Gjemselund i mai og vi er faktisk avdelingens beste bortelag. Lett blir det ikke men dette kan vi ta. Spesielt etter aktiviteten på overgangsvinduets siste dag. Inn KIL-porten kom rutinerte karer i Tommy Edvardsen og Mats Cato Moldskred, og som om ikke det var nok så henta vi en ung svenske med navn Stefan Lindmark.

Med disse signeringene har vi mer bredde i stallen som kan bli en viktig brikke i opprykkskampen. Ikke umulig at noen av disse blir å finne i startoppstillingen på søndag. Det eneste kula tør å tippe med sikkerhet er at både Mykle og Solum starter på topp.

Det vi ikke tipper med sikkerhet er resultatet, men tipper det gjør vi: 1-1 i Grimstad. Mykle scorer for KIL.Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud