Neste kamp
Kongsvinger - HamKam
25.09.2020, 20:30
Forrige kamp
Lillestrøm - Kongsvinger 2-0
21.09.2020, 18:00
Glasskula: Kongsvinger - Fløy
Målrikt oppgjør forrige gang vi møtte Fløy. Nytt målkalas også på Gjemselund?


..forhåpentligvis med måla rette veien denne gangen. 2014 har vært et bra år for Fløy, de har vært i toppen hele sesongen og har bra heng på opprykksplassen. De ligger for øyeblikket på fjerdeplass med 27 poeng, ett poeng bak oss. Det er ikke mye som skiller lagene på øvre halvdel så det blir hard kamp om poengene utover høsten. Desto viktigere blir det å ta alle poenga når topplagene møtes.

Fløy kommer ikke hit for å gi fra seg noe som helst, de har ikke imponert like mye borte som hjemme og vil nok forsvare seg så godt de kan og utnytte de sjansene de får. Fløy har kun to seiere på bortebane så langt, de kom mot Asker i første runde og Godset 2 i runde tre. Om Fløy skal henge med så må de begynne å plukke mer poeng borte, men det skal de ikke få lov til på lørdag!

Lagets toppscorer er Mads Bøglid, han står med ni mål. Tre av dem mot oss i april. Fløy melder om litt frafall på sine sider, Christoffer Myhre sliter med rygg og Vegard Skeie Liland er på flyttefot. Bjarte Richardsen har tråkka over og er usikker, men Kai Risholt derimot er klar etter suspensjon og kommer for å senke gamleklubben.

Vi fikk tre meget velkommene sørlandspoeng forrige runde, og en aldri så liten gavepakke fra Ørn-Horten som senka Jerv på bortebane. Det gikk vår vei rett og slett, nå er det kun tre poeng opp til toppen. Det kunne sett verre ut.

Hjemmelaget hadde sine sjanser og to mål annulert for offside, men Solum sin sene scoring holdt for KIL. En sterkt borteseier mot et godt hjemmelag. Francois Yabre ble flyttet opp på midtbana foran dette oppgjøret, kanskje vi burde beholde han der? Uansett hvem som spiller hvor på lørdag så bør vi ta Fløy på Gjemselund, de er ikke et sterkt bortelag og tar vi Vindjart borte så skal vi da klare Fløy hjemme. Men alle kamper lever sitt eget liv så vi må være skjerpet og ikke slippe bortelaget inn i kampen. Fullt trøkk fra start!

Kula tror på samme lag som sist og tre poeng til KIL. Vi vinner 2-0. Solum scorer begge måla. Forza!
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud