Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
07.06.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Åsane n - n
31.05.2020, 18:00
Glasskula: Arendal - Kongsvinger
Tre poeng i forrige runde ! Kan vi følge opp på bortebane? På sørlandet venter Arendal.


Vi har ingen tidligere kamper mot Arendal, det er ikke så veldig rart siden Arendal Fotball ble stiftet 27.september 2010 som et samarbeidsprosjekt mellom Idrettsforeningen Trauma og Idrettsklubben Grane. Klubben fiksa et suverent opprykk i 2012 med 73 poeng. I fjor havna de på 5.plass i 2.div avd 3, en grei plassering for et nyopprykka lag. Like greit har det ikke gått så langt denne sesongen, laget ligger på nedrykk med 12 poeng og 11.plass.

Er ikke mye som skiller lagene på nedre halvdel så det er fremdeles gode muligheter for å klare seg i divisjonen for Arendal. Om vi kikker litt på statistikken så ser vi at det er først og fremst på bortebane laget sliter med å ta poeng. De har kun to poeng som gjestende lag, det ene fikk de i forrige runde med 2-2 mot Asker. På hjemmebane har de lykkes bedre, her står de med tre seiere, to tap og en uavgjort. Er kun Vinbjart og Jerv som har stukket av med alle poengene på Bjønnes stadion. Det siste tapet kom den 16 mai så det er over to mnd. siden siste hjemmetap. Det blir et tøft oppgjør i Arendal. Det er også tøft å score mål, og det er det noen som kan i Arendal også. Spissen Petar Rnkovic står med fem fulltreffere og midtbaneimporten fra Danmark, Jakob Rasmussen står med tre. Det gjør også en annen på midtbanen, mr Nicolai Aas. Spillere å passe på.

Laget trenes av ingen ringere en Knut Tørum, med hovedtrenererfaring fra Moss, Rosenborg og Start pluss assistenttrener i Stabæk så er det ikke noe å si på CV'en hans. Om han får mer fart på Arendal utover i sesongen gjenstår å se.

KIL fikk sin fjerde trepoenger på rad da Godset 2 ble slått 4-1 forrige runde. KIL leda 3-0 etter 1.omgang og slapp seg noe ned etter pause, men seieren var aldri truet og vi kunne inkassere tre nye. Det blir nok ikke like enkelt på sørlandet, så om vi skulle ta ledelsen der nede så har vi ikke råd til å gire ned. Arendal har, som nevnt, bitt bra fra seg på eget gress. Det har vært noe smårusk og skader i KIL-stallen idet siste, men ifølge KIL sine sider så er det kun Christian Røer og Patrick Hansen som er uaktuelle til helgens kamp. Hvilke 11 vi stiller med får vi bare vente å se. Barjam Ajeti er for klar kamp etter karantene, men starter trolig på benken da både Solum og Mykle scorer jevnlig for tiden. Men Ajeti kan score mål han også og får nok spilletid til hælja.

Hvordan ender så dette ? Tar vi fem på rad ? Biter Arendal bra ifra seg ? Følg med i neste episode av 2.div avd 1, eller hør på Glasskula som tipper 1-2 og tre poeng til KIL. Forza !
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud