Neste kamp
Lillestrøm - Kongsvinger
21.09.2020, 18:00
Forrige kamp
Lillestrøm - Kongsvinger n - n
21.09.2020, 18:00
Glasskula: Kongsvinger - Strømsgodset 2
Er bare å komma seg opp av strandstolen for nå er ferien over !


Ferien er vel kanskje ikke over for de fleste, men KIL og resten av 2.div må pent møte på jobb igjen. I følge terminlista så er Godset 2 venta på besøk, om de har brukt ferien godt får vi snart svaret på. Det kan virke som om Godset ikke topper reservelaget sitt denne sesongen, kanskje ikke så rart da A-laget ligger på en finfin andre plass i tippeligaen. Kikker vi på tabellen så er poengfangsten for Godset 2 heller dårlig. Med 10 fattige poeng så ligger de på 12 plass og nedrykk, så om SIF vil beholde rekrutt-laget sitt i divisjonen så bør de begynne å ta flere poeng. Veien opp til sikker plass er ikke så veldig lang, er snakk om kun to poeng opp til Holmen på 10 plass. Godset har tippeligaoppgjør hjemme mot VIF på lørdag så hvor mange fra A-stallen de sender til Gjemselund på søndag blir spennende å se.

KIL avslutta første havldel av sesongen med tre bortepoeng mot Odd 2. Solum fiksa to raske mål i starten av 1.omgang og det holdt helt inn sjøl om Odd-reservene fikk redusert og pressa litt mot slutten av 2.omgang. Tre gode poeng å ha med seg inn ferien som gjør at vi ligger på en fin tredjeplass på tabellen, kun tre poeng bak lederlaget Jerv. KIL har også fått kjørt seg på Strømmen, vi møte 1.divisjons laget i treningskamp forrige helg og fikk bra motstand. Hjemmelaget vant fortjent 3-1 men det betyr ikke så mye. Vi fikk en grei gjennomkjøring mot et bra 1.divisjonslag og gledelig var det å se Nystuen tilbake på bana. Om han starter på søndag vites ikke, men en ting som er sikkert som banken er at Kees Heemskerk ikke blir å finne i stallen. Nederlenderen fikk ikke ny kontrakt i KIL og har signert for FC Den Bosch på nivå to i hjemlandet, men Dickerson har fått kontrakt ut året så keeperplassen er dekka. Dickerson starter høyst trolig mot Godset 2.

Skal vi hente inn tre poeng på Jerv så bør vi ta Godset-reservene ganske så klart på søndag, de har kun tre poeng borte så langt og på Gjemselund skal vi ikke gi bort noe som helst. Poenga bør bli igjen på Vinger da både Jerv, Fløy og Vindbjart har borteoppgjør denne runden. Om de avgir poeng så kan vi ligge enda bedre til om vi gjør jobben mot drammenserne.

Kula går rett på resultatet. Vi gjør jobben og vinner 3-0. Solum scorer to og Ellingsen det siste.
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud