Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
13.07.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Tromsø 0-2
06.07.2020, 18:00
Glasskula: Odd 2 - Kongsvinger
KIL turer videre på bortebane. Odds nest beste er verter denne gangen.

Det er fire år siden sist vi møtte Odd. Den gang var det to eliteserielag som kjempa om poengene, nå er situasjonen en litt annen for vår del. I Skien har Odds reserver en bra statistikk, de har tatt flesteparten av sine poeng på Skagerak Arena. De er ubeseiret på eget gress så langt og kun gitt fra seg poeng i sesongåpningen mot nabo Pors Grenland. Den kampen endte 2-2. Ser vi på bortestatistikken så er ikke den like skremmende. Kun 4 poeng på fremmed gress. Men statistikk er statistikk og kamp er kamp. Det blir uansett et tøft oppgjør i Skien. Vi bør se opp for spissen Henrik Kjelsrud Johansen som har sju mål i vår avd og Mathias Fredriksen med 6 mål. Odd's A-lag spiller cup-kamp hjemme mot VIF dagen før så hvor sterkt Odd 2 stiller gjenstår å se.

KIL fikk det tøft borte mot Asker sist, hjemmelaget var farlig frempå og hadde flere skudd i stolpe og ut. Asker var det førende laget i store deler av kampen men det hjalp så lite da Solum putta ett mål i hver omgang. Det hjelper veldig å være effektiv i fotball. Sånt sett så var vi kanskje heldige som fikk med oss alle poengene fra Asker sist runde, men tre poeng smaker veldig godt uansett hvordan man tar dem. Hvordan vi skal ta tre poeng i Skien avhenger som sagt litt av hva Odd stiller med, Odd ligger for øyeblikket som nr tre i tippeligaen og har en bra stall å plukke fra. Kula tror Odd har med en del A-lagspillere som kommer til å gjøre dette til en forsvarskamp for KIL sin del.

KIL må stille uten Ajeti og Yabre som soner karantene. Vi tipper omtrent samma lag som sist men at Wigum tar Yabre sin plass i midtforsvaret.

Resultat? KIL kjemper hardt og får med seg ett poeng fra Skien. 1-1 er fasit. Solum putter igjen.
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud