Neste kamp
Kongsvinger - HamKam
25.09.2020, 20:30
Forrige kamp
Lillestrøm - Kongsvinger 2-0
21.09.2020, 18:00
Glasskula: Asker - Kongsvinger
Nytt borteoppgjør. Asker neste.


Asker kjenner vi fra før da det er ikke mange år siden vi var divisjonskollegar i 1.div, sist gang vi møttes i seriesammenheng var i 2011. Begge lag vant hver sin hjemmekamp så statistikken er jevn. Asker tok turen ned i 2.div samme sesong, de hadde samme poengsum som Strømmen men røyk på målforskjell. De havna på 4 plass i avd.4 i 2012 og tok en fin 2.plass ifjor kun fire poeng bak opprykksnabo Bærum. Etter den fine innsatsen ifjor med kun 4 tap så hadde mange trua på Asker iår. Asker har ikke samme lag eller trenerapparat som ifjor, men hadde før sesongen ambisjoner om å kjempe i toppen. Om vi tar en kikk på tabellen så kan vi tryggt si at Asker ikke har lykkes så bra hittil, de har kun tatt sju poeng og ligger på nedrykk med en 13. plass. Siste resultat for Asker var et 4-0 tap mot Odd 2.
Er ikke så lett å sette finger'n på hva som egentlig feiler Asker denne sesongen, de har ingen dårlig stall og budre vært høyere på tabellen. Savnet etter fjorårets toppscorer merkes kanskje godt? Vi alle veit hvor han havna :)

Asker har ikke mista alle spillerne sine, de har Kim André Brandtzæg, som var prøvespill hos oss i 2012 og en anna KIL-kjenning ved navn Petter Linstad i stallen. Trener for sesongen er Svein Roger Pettersen og hjemmebana er fremdeles Føyka stadion.

I forrige runde holdt vi nullen for første gang i år. Ørn-Horten ble sendt hjem med fire baklengs. Det resultatet virka ikke så veldig sannsynlig etter første omgang, KIL brukte for lang tid og Horten-laget var så absolutt med på notene. Kees Heemskerk forhindra bortemål og holdt KIL inne i kampen de første 45. Etter hvilen så løsna det virkelig, Mykle scora hat-trick og Dadjo putta det siste. Glasskula gleder seg veldig over fire mål og tre poeng, men så var det detta med kun en god omgang. Hvor mange bortepoeng tar vi med kun en god omgang over en hel sesong? Asker sliter med å ta poeng for tiden men det blir langt fra lett match for KIL på Føyka av den grunn.

Det eneste som er sikkert er at Barjam Ajeti ikke blir å finne i stallen, han pådro seg direkte rødt mot Ørn-Horten og må sone tre kamper. Solum fra start? Nytt hat-trick av Mykle? Vi kan jo bare spekulere/håpe.

Kula tipper : Asker presser hardt fra start men KIL holder unna og tar sakte over spillet. Vi er optimister og tipper en 1-2 seier til KIL. Mykle og Solum scorer.Del på facebook
Kommentarer


trist å lese om aasen i dag. han må jo ha hatt det helt grusomt. Håper han sover bedre nå da......
Av Petter Marth på 20.06.2014 - 16:13:02

Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud