Neste kamp
Kongsvinger - HamKam
25.09.2020, 20:30
Forrige kamp
Lillestrøm - Kongsvinger 2-0
21.09.2020, 18:00
Glasskula: Fram Larvik - Kongsvinger
KIL har blitt godt kjent på sørlandet og enda bedre kjent skal de bli. Larvik er neste stopp.

Fram Larvik er en gammel klubb fra bydelen Torstrand, de har holdt på siden 1894. Fram hadde en bra fjorårsesong med en fin tredjeplass. Mange har tippa Fram som en bra topp-kandidat og tabellen så langt viser at
det tipset ikke var så dumt. Med 12 av 15 mulige poeng ligger de på andreplass, kun slått av Fløys målforskjell. Det er enda tidlig i sesongen men om Fram skal forstette med å plukke poeng som de har hittil, blir de vanskelige å ha med å gjøre. Fram kommer rett fra borteseier 0-2 mot Asker og er ubeseiret på hjemmbane så langt iår. Selv om de har bra med poeng så har ikke Fram scora flest mål, 9 mål så langt. Tre av målene er putta av Dardan Dreshaj.

Den mest kjente på Fram er trolig trener Petter Belsvik. Et navn de fleste kjenner. Vi regner med at Mr. Belsvik og hans tropp gjerne vil forstette med poengfangsten på lørdag så her må KIL opp mange hakk skal vi få med oss noe hjem.

Vi så fram til et flott 16. mai oppgjør på Gjemselund. Isteden fikk 1200 tilskuere servert, ifølge trener Bergdølmo, en syltynn suppe. KIL hadde sine sjanser men klarte ikke å omsette noen i mål. Lagspillet var sviktende og tempoet likeså. Birkebeineren skulle være grei skurring men slik gikk det altså ikke. Var det undervurdering av motstanderen hos KIL ? Var det fraværet av Nystuen i forsvaret ?

Ingen motstandere må tas lett på i 2.div, ihverfall ikke helgens motstander Fram. Nystuen er ute en liten stund til så kula tipper :
Bengtsson - Pålerud, Wigum, François Yabré, Ovlien - Berger, Ellingsen - Mykle, Ajeti, Dadjo - Solum

Hva resultat gjelder så velger kula å være pessimist denne gangen. Fram kommer til å gjøre det vanskelig for oss og de tar nok en hjemmeseirer. Vi tipper 2-0 til Fram. Men her tar kula gjerne feil, fasit får vi lørdag kveld.Del på facebook
Kommentarer


Vi får leve med denne blemma. Kongsvinger er jo tross alt for det meste Kongsberg, i tillegg til å ligge på Hedemarken, så da får det gå at også Larvik ligger på sørlandet :-)
Av Raggen på 25.05.2014 - 15:40:05

Hehe. Forfatter tenkte \"sørover\" men skrev sørlandet. Gikk litt fort her ja.
Av a.R på 23.05.2014 - 22:12:04

*Sørlandet
Av Sumba på 23.05.2014 - 18:12:27

Jeg føler at overskriften prøver å fortelle meg at Larvik ligger på Vestlandet… Håper det bare er noen som tuller, eller at det tolkes feil ifra min side, og at ikke geografikunnskapene er såpass svake?
Av Sumba på 23.05.2014 - 18:09:58

Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud