Neste kamp
Kongsvinger - Åsane
31.05.2020, 18:00
Forrige kamp
KFUM Oslo - Kongsvinger n - n
24.05.2020, 18:00
Glasskula: Holmen - Kongsvinger
Nok en gang må KIL sørover. Men denne gangen ikke lengre enn Asker kommune. Holmen er neste motstander.


I likhet med forrige rundes motstander Jerv, er også Holmen nyopprykka for året. De var faktisk nyopprykka i fjor også. Holmen har gått fra 4.div og direkte opp i 2.div. Imponerende rett og slett.

At de skal ta sitt tredje opprykk på rad tør ikke Glasskula satse så mye penger på da laget innleda sesongen med to strake 4-0 tap, det kom derfor som en liten overraskelse at de slo nabo Asker på Føyka Stadion 0-2 i forrige runde. Holmen har fremdeles til gode å score mål på hjemmebane i år, men tidligere KIL-spiller Jonathan Storvik Dixon og resten av hjemmelaget vil veldig gjerne gjøre noe med den saken på lørdag og melder på sine nettsider at "Festen fortsetter 10.mai". Holmen trenes av Bård Heggset og hjemmebanen bærer navnet Holmen Idrettspark. Holmen har ingen karantener eller skader så det er en frisk tropp som venter på besøk fra KIL.

KIL fortsetter å bøtte inn mål, vi scora fem mål på 1.div-laget Alta i cupen på onsdag og i forrige runde fikk Jerv tre baklengs med seg hjem. Men det tok tid før det løsna mot Jerv, spillet ble noe omstendelig og tempoet var lavt før det løsna med scoring i det 66 minutt. Skal vi ha tre poeng på bortebane må vi heve oss betraktelig og levere fra første minutt.

Kula tror at kampbildet blir anderledes på lørdag, Holmen har fått blod på tann etter naboseirer'n forrige runde og vil gjerne vise hjemmepublikummet at de kan levere på eget gress. Holmen vil trolig gå rett i angrep og KIL-forsvaret vil få nok å gjøre i starten, men her blir det rom for kontringer og kula tipper høyt tempo innlendingsvis i dette oppgjøret.

Startellever: Bengtsson - Pålerud, Nystuen, Yabré, Ovlien - Berger, Ellingsen - Emenike Ikwuazom, Myklebust, Dadjo - Ajeti.

Heller ikke denne gangen holder KIL nullen. Holmen tar ledelsen 1-0, men gjør ingenting så lenge KIL scorer to. 1-2 er fasit. Nok en gang putter Ajeti og det andre står Ellingsen for.Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud